Politienieuws: Mishandeling in supermarkt Amsterdamsestraatweg | De Utrechtse Internet Courant Politienieuws: Mishandeling in supermarkt Amsterdamsestraatweg | De Utrechtse Internet Courant

Politienieuws: Mishandeling in supermarkt Amsterdamsestraatweg

Politienieuws: Mishandeling in supermarkt Amsterdamsestraatweg
De politie heeft meerdere mensen gearresteerd voor een vechtpartij in een supermarkt op de Amsterdamsestraatweg. Een 34-jarige Utrechter werd daar maandagavond rond 19.30 uur aangevallen door twee mensen omdat hij wat gezegd zou hebben over het voordringen van een andere klant.

De politie heeft meerdere mensen gearresteerd voor een vechtpartij in een supermarkt op de Amsterdamsestraatweg. Een 34-jarige Utrechter werd daar maandagavond rond 19.30 uur aangevallen door twee mensen omdat hij wat gezegd zou hebben over het voordringen van een andere klant.

Het slachtoffer stond in de rij voor de kassa, te wachten om zijn boodschappen af te rekenen. Vervolgens hoorde hij bij de kassa daarnaast dat iemand aan het voordringen was en grove taal uitsprak naar het winkelpersoneel. De man sprak hierop de caissière aan waarop zij contact opnam met de beveiliging.

Het slachtoffer werd toen door twee bekenden van de vrouw, die aan het voordringen was, in zijn gezicht geslagen en geschopt. Met behulp van beveiligings- en winkelpersoneel werd het slachtoffer in veiligheid gebracht. De mannen verlieten even later de supermarkt, maar bleven de man nog wel even bij de ingang opwachten. Toen ze later toch wegliepen werden ze kort daarna opgepakt door de politie.

18 Reacties

Reageren
 1. Jiri

  Aha, het bekende: Ik haal mijn broers erbij! Sneu volk.

 2. Nance

  lichtgetint? of is dat overbodig om te vermelden?

 3. Wim Vreeswijk

  Ná Schilderswijk in Den Haag staat nu ook Utrecht binnenkort op ontploffen ! Ik geloof dat ik binnenkort maar lid word van een schietvereniging en me aansluit bij een burgerwacht!

 4. Ulaan

  Het meest verbazingwekkend vind ik nog dat ze bij de kassa stonden. Voor de rest is het een incident als al die andere dagelijkse incidenten. Je mag van geluk spreken als je ongeschonden met je boodschappen thuiskomt.

 5. Roald

  Nance is laag opgeleid of heeft een enorme frustratie?

  Of is dat overbodig om te melden? 😉

 6. Nance

  Roald je hebt ‘t mis, universitair en allerminst gefrustreerd.
  Je verward de termen met realistisch.

 7. Kelvin

  Realistisch, dat was inderdaad het juiste woord!

 8. [email protected]

  Je merkt dat de mensen geen moraal meer hebben, ikke ikke en de rest kan stikken.
  Je ziet wel vaker dat het allochtonen zijn die dit soort activiteiten ontplooien, omdat Nederlanders toch niets durven te zeggen, tot nu dan.
  Niets racistisch, maar zeer realistisch.

 9. Jiri

  @Nance
  Universitair opgeleid en verwart schrijven met een D?!? Hoogstens een LOI-tje gevolgd denk ik.

 10. HJ

  Ik vond het filmpje van DUIC gisteren over de Amsterdamsestraatweg zo leuk omdat het vooroordelen wegnam en de wijk als gezellig afschildert. Maar nu dit, jammer.. Kan gebeuren, ligt natuurlijk niet aan de AH, ook niet aan de buurt, had in elke buurt kunnen gebeuren.

  Wat mij het frustreert zijn de zogenaamde ‘realistische’ comments onder dit bericht.. Men gaat ervan uit dat het mensen zijn van een buitenlandse komaf.. Diep en diep triest, ik hoop dat de mensen die de reacties geplaatst hebben ook nog eens terugkomen om andere reacties te lezen in plaats van hun frustraties te spuwen en nooit meer achterom te kijken.

  Realistisch, houd toch ‘ns op! Jullie maken het de realiteit doordat jullie referentiekader bepaald wordt jullie eigen kortzichtige tunnelvisie

 11. Ulaan

  Wat een gekrakeel. Allemaal licht getint zeker? (hetgeen me niet zou verbazen met dit weer)

 12. Nance

  @Jiri.
  je hebd gelijk, zo goet?

 13. Nance

  @HJ
  Ik kom wel degelijk terug, maar uw visie is niet de mijne, de mijne is niet gebaseerd op frustratie maar op eigen ervaring.
  Ik ben tweemaal slachtoffer geweest van gewelddelict (straatroof met geweld) In beide gevallen door Marokkanen.
  Het is een feit dat Marokkanen oververtegenwoordigd zijn in de criminaliteit, met name straatroof (met geweld).
  Dat is niet mijn realiteit, maar die van de huidige maatschappij !
  Een ieder die dat ontkent/bagatelliseert heeft tunnelvisie.

 14. [email protected]

  @Nance, wat een verschrikkelijke traumatische ervaring moet dat zijn geweest.
  Laat de rest op dit forum maar vooral oogkleppen op hebben voor dit probleem.
  Maar blijf geloven in de mens en ook dat er goede Marokkanen zijn in Utrecht die wel iets willen bijdragen aan de maatschappij.

 15. Wim Vreeswijk

  Probleem is dat minderheden veel meer solidair zijn met minderheden en direct klaar staan als een van hen onheus bejegend wordt. Die solidariteit is bij autochtonen helaas veel minder aanwezig.

 16. [email protected]

  @Wim Vreeswijk, ik heb nog nooit een land meegemaakt als Nederland, die zich zo te grabbel heeft gegooid.
  Er is nog nooit de vraag gesteld, wat kan jij beteken voor ons, nee hier is het andersom, jammer dit heeft geleid tot de problematiek van nu.

 17. Willem

  Het waren Turken

 18. A.Zijnzeikert

  Ja zo gaat dat in Nederland tegenwoordig, het recht van de grootste bek en de brutaalste hond regeert op straat. En als je er wat van zegt krijg je gewoon de hele familie op je dak, en dat zijn er een hoop
  bij bepaalde types.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).