Politienieuws: Roker mishandelt NS medewerkers, Omroep Max voor tonnen bestolen, man bestolen bij geldautomaat Maliebaan | De Utrechtse Internet Courant Politienieuws: Roker mishandelt NS medewerkers, Omroep Max voor tonnen bestolen, man bestolen bij geldautomaat Maliebaan | De Utrechtse Internet Courant

Politienieuws: Roker mishandelt NS medewerkers, Omroep Max voor tonnen bestolen, man bestolen bij geldautomaat Maliebaan

Politienieuws: Roker mishandelt NS medewerkers, Omroep Max voor tonnen bestolen, man bestolen bij geldautomaat Maliebaan

Toezichthouders van de NS zijn vrijdagavond aangevallen door een 24-jarige man uit Veenendaal nadat ze hem aanspraken op het rookverbod in de stationshal van Utrecht Centraal. De man is aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Omstreeks 23.50 uur kreeg de politie de melding dat toezichthouders van de NS waren aangevallen door een 24-jarige man uit Veenendaal. De man was even daarvoor door de toezichthouders aangesproken dat hij niet mocht roken in de Stationshal. De man was het hier kennelijk niet mee eens en er ontstond een worsteling. Beide medewerkers raakten gewond en moesten zich laten controleren door een dokter. De geweldpleger is ingesloten voor verhoor.

Kostbare camera en lenzen uit vrachtauto’s gestolen

In de nacht van vrijdag op zaterdag is er voor tonnen aan tv-apparatuur van Omroep Max gestolen. 

Bij de Jaarbeurs aan het Jaarbeursplein stonden twee vrachtwagens geparkeerd. In de nacht van vrijdag of zaterdag zijn deze vrachtwagens opengebroken en werd een tv-camera met bijbehorende lenzen gestolen. Ook werden een groot aantal portofoons gestolen. Het schadebedrag van het gestolen goed loopt in de tonnen. Deze bijzondere buit moet volgens de politie terug te vinden zijn. De politie, én Omroep Max, hopen dan ook op tips.

Man bestolen bij geldautomaat

Op zaterdagmiddag werd een man bestolen bij een geldautomaat. De dader ging er in een gereedstaande auto vandoor.

Rond 17.40 uur stond een man bij de geldautomaat aan de Maliebaan in Utrecht. Plotseling kwam een onbekend persoon op hem af en de man werd vervolgens bestolen. De dief rende de Maliebaan over en stapte in een gereedstaande auto. De politie is op zoek naar getuigen.

Winkelinbrekers aangehouden

Twee inbrekers zijn zondagochtend aangehouden, nadat zij probeerden in te breken in een winkel. 

Rond 05.00 uur kreeg de politie de melding dat er werd ingebroken in een winkel aan de Vismarkt. Agenten gingen direct ter plaatse en twee mannen renden hard weg. Uiteindelijk konden twee mannen uit Utrecht in de leeftijd van 31 en 44 jaar worden aangehouden. Het is bij een poging tot inbraak gebleven.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).