Politienieuws: zes voertuigen uitgebrand in Kanaleneiland - De Utrechtse Internet Courant Politienieuws: zes voertuigen uitgebrand in Kanaleneiland - De Utrechtse Internet Courant

Politienieuws: zes voertuigen uitgebrand in Kanaleneiland

Woensdag 2 januari brandden zes voertuigen uit voor een bedrijf aan de Europalaan. De politie gaat uit van brandstichting en zoekt getuigen.

Een getuige hoorde rond 01.30 uur een knal en zag een voertuig in brand staan. De brand sloeg over naar een aantal andere voertuigen. In totaal brandde zes voertuigen uit en werden weggetakeld. De auto’s behoorden bij een garage bedrijf waarvan vier voertuigen voor de sloop klaar stonden.

Man krijgt meerdere schoppen op straat

Een man werd dinsdag op straat geschopt door een onbekende man die er vervolgens met een vriend vandoor ging. Eén verdachte werd aangehouden.

Een 30-jarige man uit Utrecht liep rond 19.00 uur over de Oerol richting de Champignon. In tegenovergestelde richting kwamen twee mannen aangelopen. Eén van de mannen begon de Utrechter lastig te vallen. De Utrechter ging hier niet op in en wilde doorlopen. Eén van de mannen schopte de Utrecht een aantal keer. De twee liepen weg.

Op de Hondsrug zagen agenten twee mannen lopen die voldeden aan het signalement. De twee werden aangesproken waarna één van de mannen wegrende en wist te ontkomen. De andere man, 17 jaar uit Utrecht, werd aangehouden. De politie onderzoekt de toedracht van de mishandeling en wie welke rol heeft gehad. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Inbrekers op heterdaad aangehouden

De politie heeft dinsdag drie minderjarige jongens aangehouden omdat zij verdacht worden van het plegen van een inbraak.

Een getuige belde omstreeks 21.35 uur naar de politie, omdat hij zag dat een aantal personen zich verdacht ophield bij een gebouw aan de Gambiadreef. Agenten gingen ter plaatse en zetten het pand rondom af. Uiteindelijk trof de politie drie jongens, twee van 16 en één van 17 jaar allen uit Utrecht, bij een ingeslagen ruit aan.

De jongens hadden een vaag verhaal over hun aanwezigheid. In de bosjes werd inbrekersgereedschap aangetroffen. Het drietal werd aangehouden en voor verder onderzoek en verhoor meegenomen naar het bureau.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).