Ramkraak bij Amac in The Wall in Leidsche Rijn | De Utrechtse Internet Courant Ramkraak bij Amac in The Wall in Leidsche Rijn | De Utrechtse Internet Courant

Ramkraak bij Amac in The Wall in Leidsche Rijn

Ramkraak bij Amac in The Wall in Leidsche Rijn
Foto DUIC
Er is rond 03.30 uur een ramkraak geweest bij de Amac in Leidsche Rijn. De winkel, die Apple-producten verkoopt, heeft flinke schade.

Er is rond 03.30 uur een ramkraak geweest bij de Amac in Leidsche Rijn. De winkel, die Apple-producten verkoopt, heeft flinke schade.

De politie meldt dat de ramkraak op het bedrijf aan de Proostwetering met een gestolen auto is gedaan. De auto was gestolen op de Schönberglaan in Utrecht.

De schade was groot en er waren een heleboel producten gestolen. De winkel ging in december vorig jaar open en is het grootste filiaal van de winkelketen.

12 Reacties

Reageren
 1. Theo

  Is er al eens onderzocht uit welke hoek die ramkraken komen?
  Anders blijft het nij vermoedens en vooroordelen.

 2. Jochem

  De criminele hoek

 3. w

  @Theo
  uit de hoek van mensen die zich niets aantrekken van openingstijden!

 4. Rob

  En lukt het nu niet morgen is er weer een dag.ik denk dat het goedkoper is om daar een 12 uurs beveiliging in te huren .

 5. Herman

  Is die ramkraak nu vanaf het parkeerdek uitgevoerd?
  Eindelijk leven in LR en in het bijzonder The Wall!

 6. Theo

  Mijn vermoedens zijn specifieker dan wat Jochem er van maakt.

 7. Dakhaes

  Zie ik nu geen paaltjes of betonblokken voor de pui? Beetje naïef misschien?

 8. BW

  @Theo
  Misschien begrijp ik je vraag niet goed, maar politie en justitie zijn full time bezig om te onderzoeken uit welke hoek criminele activiteiten komen, zo ook de ramkraak bij Amac.

 9. [email protected]

  Ze stonden vandaag weer werkende mensen te bekeuren die iets te hard reden, maar ja die moeten betalen hé, dit op industrie Oudenrijn.
  Misschien een goede tip voor ondernemers, huur een beveiliging in want de politie wil alleen maar tijd steken in zaken die geld opleveren, en de hardwerkende ondernemer is vogelvrij.

 10. Gerard vd Vecht

  Ik begrijp niet dat het parkeerdek in de nacht open is.
  De eigenaar stond afgelopen week nog groots in de krant en was er trots op dat zijn eerste winkel op de Mariaplaats is gevestigd.
  Misschien is een bedrijfswoning inclusief bewaking een oplossing.
  Gerard vd vecht. Utrecht.

 11. mees kees

  Dakhaes heeft helemaal gelijk. Er staan hier en daar wel paaltjes, waarlangs het ‘gewone’ publiek gedurende reguliere openingstijden naar de winkels kan, verder staan er wat deels overleden buxushaagjes, dus piece of cake voor een beetje gejatte VW of Audi

 12. Cico

  @Theo Ik vermoed een hoek van ongeveer 90 graden, vanaf de straat gemeten.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).