Slachtoffer steekpartij Croeselaan overleden | De Utrechtse Internet Courant Slachtoffer steekpartij Croeselaan overleden | De Utrechtse Internet Courant

Slachtoffer steekpartij Croeselaan overleden

Slachtoffer steekpartij Croeselaan overleden
Foto: Robert Oosterbroek / DUIC
Een 41-jarige vrouw uit Soest is overleden na een steekpartij op de Croeselaan op dinsdagochtend. De 31-jarige verdachte werd kort na het steekincident aangehouden en zit vast.

Een 41-jarige vrouw uit Soest is overleden na een steekpartij op de Croeselaan op dinsdagochtend. De 31-jarige verdachte werd kort na het steekincident aangehouden en zit vast.

Rond 08.30 uur kwam er een melding binnen dat er een vrouw zwaargewond op de grond lag op de Croeselaan. Meerdere hulpverleners spoedden zich ter plaatse. Ook een traumahelikopter werd ingezet. De vrouw werd met spoed overgebracht naar een specialistisch ziekenhuis. De politie maakte echter om 18:30 bekend dat de vrouw aan haar verwondingen is overleden. De vrouw zou bij de Rabobank hebben gewerkt, waar het incident praktisch op de stoep plaatsvond.

De man die haar zou hebben neergestoken werd korte tijd later aangehouden. Hij is in beperking geplaatst. De politie laat weten dat het onderzoek naar aanleiding en toedracht van het steekincident wordt voortgezet.

De politie kan nog niks zeggen over de relatie tussen dader en slachtoffer.

Gekoppelde berichten

3 Reacties

Reageren
 1. Maria

  Wat enorm verdrietig zeg. Klinkt alsof het elke voorbijganger had kunnen zijn, en dat maakt het extra eng.

 2. [email protected]

  Echt heel erg verschrikkelijk dit overlijden, gezin, familie, echt heel erg, wat bezielt iemand om dit te doen.
  Natuurlijk heel veel sterkte voor de familieleden, woorden schieten tekort.

 3. Rocky

  Tja, zoals ik dit lees en op de radio hoorde, lijkt het er een beetje op, totdat we meer horen, dat deze vrouw misschien wel het slachtoffer is geworden van een eventueel misschien wel “verward” persoon.
  Zal het bij wijze van, eventueel “relationeel” zijn, dan nog is dit een drama voor haar 2 dochters en familie.
  Ook de Rabobank herdenkt haar nu.
  Wederom een familie verscheurd van verdriet.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).