Slachtoffer steekpartij hotel in Utrecht overleden; verdachte staat internationaal gesignaleerd Slachtoffer steekpartij hotel in Utrecht overleden; verdachte staat internationaal gesignaleerd

Slachtoffer steekpartij hotel in Utrecht overleden; verdachte staat internationaal gesignaleerd

Slachtoffer steekpartij hotel in Utrecht overleden; verdachte staat internationaal gesignaleerd
Het slachtoffer dat dinsdag neergestoken werd in hotel Moxy aan de Helling in Utrecht is overleden. De politie kent de identiteit van de verdachte en laat weten dat diegene nu internationaal gesignaleerd staat.

Het slachtoffer dat dinsdag neergestoken werd in hotel Moxy aan de Helling in Utrecht is overleden. De politie kent de identiteit van de verdachte en laat weten dat diegene nu internationaal gesignaleerd staat.

Rond 18.10 uur kreeg de politie een melding van een reanimatie in het hotel. Ter plaatse bleek dat het slachtoffer was neergestoken en ernstig gewond was. Het slachtoffer, een 32-jarige man uit Georgië, werd direct overgebracht naar het ziekenhuis maar is kort daarna overleden aan zijn verwondingen.

De politie stelde een groot onderzoek in naar de verdachte die het hotel was uitgerend. Op de plaats van het incident is sporenonderzoek gedaan en er zijn meerdere getuigen gehoord. Inmiddels is de politie op de hoogte van de identiteit van de verdachte. Hij staat nu internationaal gesignaleerd.

De politie roept getuigen op zich te melden.

13 Reacties

Reageren
 1. Cico

  Waarom staan agenten toch zo vaak met de handjes in hun steekvest, ziet er zo idioot uit.

 2. Geenstijl@Utrecht

  Ik neem aan dat dit hotel per direct op slot gaat,I.v.m. openbare orde en veiligheid beste Sharon.

 3. Utrechter

  Politie Utrecht
  @POL_Utrecht
  ·
  17h
  Wat betreft het steekincident op de #Helling #Utrecht is de politie op zoek naar een man met het volgende sign. Lichtgetint, zwart haar, korte baard en zwarte jas of trui met wit logo. Zwarte schoenen met witte zolen. Ziet u deze man ? Bel alarmnummer 112 !

 4. Gastvrij Utrecht

  @geen stijl… een heel Hotel daarvoor sluiten ? Tjonge, als je internationale gast bent wil je echt niet dat plots je hotel na een lange vlucht geannuleerd is als je de volgende dag allemaal meetings/ congres hebt !

 5. A3

  @cico ik zei onlangs hetzelfde tegen een agent, begon die zn taser te strelen.

 6. Sj

  @cico: wat moet je er anders mee…?

 7. Geenstijl@Utrecht

  @Gastvrij,

  Er zijn nog genoeg hotels hoor …

 8. Kloek

  Vreemd genoeg heeft Geenstijl een punt.

  Als dit in een kapperszaak was gebeurd, wordt de kapperszaak een maand gesloten.

 9. Robbert

  als iemand in een winkelstraat wordt neergestoken sluit je toch ook de straat niet af?

 10. Stuif

  Ik weet niet hoor maar misschien toch criminaliteit die in dat soort hotels woon ook op camping is het ook niet hele maal pluis

 11. W

  @kloek: heb je daar een voorbeeld van? Geloof niks van je kletspraat nml.

 12. Kloek

  @ W

  Misschien wat beter het nieuws op DUIC volgen:

  https://www.duic.nl/criminaliteit/burgemeester-sluit-beschoten-beautysalon-aan-amsterdamsestraatweg-in-utrecht-voor-dertig-dagen/

  Dit is slechts 1 van de vele voorbeelden. Tip: gebruik de zoekfunctie van DUIC.

 13. Pragmatist

  Ik zie het al voor me; een verre ster blaast op en Dijksma legt het bevel erop om de ruimte rond de voormalige ster af te sluiten voor de veiligheid van de omgeving.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).