Supermarkt Jumbo in Overvecht weer overvallen | De Utrechtse Internet Courant Supermarkt Jumbo in Overvecht weer overvallen | De Utrechtse Internet Courant

Supermarkt Jumbo in Overvecht weer overvallen

Supermarkt Jumbo in Overvecht weer overvallen
Op de Jumbo-supermarkt aan de Fransiscusdreef in Overvecht is gisteravond een overval gepleegd. Dit gebeurde kort voor sluitingstijd.

Op de Jumbo-supermarkt aan de Fransiscusdreef in Overvecht is gisteravond een overval gepleegd. Dit gebeurde kort voor sluitingstijd.

Het is de tweede keer in korte tijd dat deze supermarkt overvallen wordt, 14 oktober was het ook al raak.

De verdachte gisteravond vluchtte na de overval de wijk in. Het is niet bekend of hij iets buit heeft gemaakt.

3 Reacties

Reageren
 1. Harry

  Waarom nog steeds geen regeling waarbij alleen pin betaling mogelijk is. Beter voor het personeel, terwijl ook het aanwezig zijn van goed geoutileerde supermarkten in het belang van de wijkbewoners is.
  Misschien een idee voor een Jumbo credit kaart

 2. Berrie

  Bovengenoemde oplossing werkt het ‘waterbed’ effect alleen maar in de hand, kan het tuig niets meer halen bij de jumbo gaan ze wel door naar de volgende. Harder aanpakken dat tuig en als beveiliger het recht om de knieschijfjes van deze sujetten kapot te schieten zou beter helpen denk ik.

 3. Tom

  @Harry
  En wat dan als de stroom uitvalt? Of wanneer er een storing is bij de bank? Of misschien een cyberaanval op het betalingsverkeer waardoor de banksystemen onbereikbaar zijn? Pinnen werkt meestal wel maar het is niet onbreekbaar. Voor die momenten wil je wel een back-up hebben zodat mensen in ieder geval nog eten kunnen kopen.
  Om nog maar te zwijgen over de privacyvoordelen van contant geld ten opzichte van elektronische betalingen.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).