Twee 16-jarigen aangehouden voor bewusteloos slaan man in Terwijde | De Utrechtse Internet Courant Twee 16-jarigen aangehouden voor bewusteloos slaan man in Terwijde | De Utrechtse Internet Courant

Twee 16-jarigen aangehouden voor bewusteloos slaan man in Terwijde

Twee 16-jarigen aangehouden voor bewusteloos slaan man in Terwijde
Bron: Instagramaccount Politie Utrecht Leidsche Rijn
De Utrechtse politie heeft twee 16-jarigen aangehouden die worden verdacht van mishandeling. Zij zouden in Terwijde een man bewusteloos hebben geslagen nadat hij een hardloopster te hulp schoot.

De Utrechtse politie heeft twee 16-jarigen aangehouden die worden verdacht van mishandeling. Zij zouden in Terwijde een man bewusteloos hebben geslagen nadat hij een hardloopster te hulp schoot.

Het incident gebeurde op 28 juni rond 17.25 uur. Het slachtoffer kreeg het aan de stok met vier jongens op het Glenn Millerpad. Hij zou een hardloopster te hulp zijn geschoten, die door de verdachten met vervelende opmerkingen werd bestookt. De jongens pikten dit niet en sloegen de man bewusteloos.

De afgelopen weken riep de politie getuigen op om informatie te delen. In een bericht op Twitter is te lezen dat er nu twee verdachten van 16 jaar thuis zijn aangehouden. Ze worden momenteel verhoord.

 

Gekoppelde berichten

8 Reacties

Reageren
 1. Nlz

  Dat zullen wel weer een paar talentjes zijn… Ik vrees voor hun bijdrage aan de maatschappij, het lijkt me sterk dat die positief gaat zijn.

 2. Esrin W.

  Hier gebeurt verder helemaal niks mee.

 3. Lombokker

  @Esrin W.
  Nou, ik denk dat het ondanks hun minderjarigheid tot wel een taakstrafje gaat opleveren. Of misschien worden ze wel samen met hun ouders op cursus gestuurd.
  Dat zal ze leren, de schavuiten!

 4. Koel Hoofd

  Jong geleerd is oud gedaan….

 5. [email protected]😉

  Droom lekker verder,er zal niets gebeuren en ook niets veranderen, met een dikke middelvinger naar de politie en de maatschappij.
  Dit met dank aan ónze te softe en lakse houding jegens daders en hun ouders.
  Blijkbaar is het vrij normaal om vrouwen als loslopend wild te zien als jeugdige.

 6. Pee

  Wat is de maximale straf die op dit soort zaken staat plus dat het minderjarigen betreft.
  Dat word met een spijtbetuiging en een boete afgedaan.
  Ik vind het wel vreemd dat die hardloopster zich nog niet gemeld heeft

 7. Kadoendra

  “Hij zou een hardloopster te hulp zijn geschoten, die door de verdachten met vervelende opmerkingen werd bestookt”.

  Bij dit soort gebeurtenissen ben ik pragmatisch; ze kunnen beter over je fiets lullen dan over je lul fietsen.

 8. G.H.

  Ik heb een hoop ongein uitgehaald als puber, maar geweld gebruiken was niet iets wat daarbij voorkwam. En zeker niet zo grof en tegen iemand die een ander te hulp schiet.
  Dat je op zo’n jonge leeftijd al zo nietsontziend in staat te hakken op een medemens… waar komt dat totale gebrek aan respect voor het leven vandaan.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).