Twee auto’s beschadigd door brandstichting | De Utrechtse Internet Courant Twee auto’s beschadigd door brandstichting | De Utrechtse Internet Courant

Twee auto’s beschadigd door brandstichting

Twee auto’s beschadigd door brandstichting
Archieffoto autobrand
De brandweer in Utrecht moest in de nacht van dinsdag op woensdag twee keer uitrukken voor een autobrand. Zowel in Overvecht als in Kanaleneiland was het raak.

De brandweer in Utrecht moest in de nacht van dinsdag op woensdag twee keer uitrukken voor een autobrand. Zowel in Overvecht als in Kanaleneiland was het raak.

Rond 02.00 uur moest de brandweer in actie komen op de Zamenhofdreef in Overvecht. Een half uurtje later ging een auto in vlammen op die geparkeerd stond in de Pearsonlaan in Kanaleneiland.

In beide gevallen zou het om brandstichting gaan. Utrecht wordt al langer geteisterd door autobranden.

Gekoppelde berichten

6 Reacties

Reageren
 1. mees kees

  De kop “beschadigd” door brandstichting is toch echt wat anders dan “ging in vlammen op” in de verdere tekst. Ik denk dat de woordkeuze ín het artikel meer overeenkomstig de trieste werkelijkheid is dan de kop erboven, geachte (eind)redactie!

 2. Wim Vreeswijk

  Hoeveel auto’s moeten er nog affikken voordat de lokale politiek geen woorden, maar daden gaat stellen?

 3. Yoshua

  @wim Vreeswijk,

  Jij moet toch weten als ex politicus dat het bij jullie elite uitsluitend bij woorden blijft en dat jullie helemaal niet daadkrachtig zijn als het om het helpen van burgers gaan.
  Beetje flauw van een persoon die decennia politiek heeft gezaaid, klaagt dat de oogst slecht is.

 4. J. G. Uit U

  Elke keer dat er aandacht wordt besteed aan autobranden is de kans groter dat het nog een keer gebeurt. Stop gewoon met publiceren, dan zijn onze auto’s veiliger. De gemeente kan hier weinig aan doen, ze kunnen niet elke parkeerplaats in de gaten houden. Deze figuren houd je niet tegen door eindeloos te klagen, maar ook zeker niet door keer op keer te publiceren dat het weer eens is gelukt. Let op, en als iemand wat ziet, bel de politie of de brandweer.

 5. Berk

  @yoshua ‘jullie elite’, ik krijg echt jeuk van dit soort simplistisch geblaat. Het staat een ieder vrij om aan deze ‘elitaire’ politiek mee te doen. Echter figuren zoals Yoshua vinden het wel lekker om vanaf de zijlijn in alle anonimiteit te blijven roepen.

 6. Berend

  Het is blijkbaar erg simpel, dus niet echt te voorkomen zonder compleet ‘wrappen’ tegen aanmaakblokjes:
  https://www.youtube.com/watch?v=g5v4c-Qi9U4

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).