Twee mannen met vuurwapens bij de Socratesbrug aangehouden | De Utrechtse Internet Courant Twee mannen met vuurwapens bij de Socratesbrug aangehouden | De Utrechtse Internet Courant

Twee mannen met vuurwapens bij de Socratesbrug aangehouden

Twee mannen met vuurwapens bij de Socratesbrug aangehouden

Afgelopen nacht heeft de politie van Utrecht twee mannen opgepakt omdat ze mogelijk betrokken waren bij een vechtpartij en eveneens worden verdacht van het trekken van een vuurwapen.

Even na middernacht kreeg de politie een melding van een vechtpartij aan de Jutfaseweg in Utrecht. Eenmaal aangekomen stonden er in de straat een grote groep mensen die meedeelden dat er was gevochten. Ook zou er een vuurwapen zijn getrokken. De omgeving werd afgezet en er werd gezocht naar sporen en andere aanwijzingen.

De betrokkenheid van twee personen in een donkere auto werd al snel van meerdere kanten bevestigd. De auto met hierin een tweetal uit Amsterdam, 24 en 25 jaar oud, kon worden aangehouden nabij de Socratesbrug. De politie doet nog verder onderzoek.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).