Twee mannen overvallen Kruidvat op Vredenburg in Utrecht en slaan op de vlucht Twee mannen overvallen Kruidvat op Vredenburg in Utrecht en slaan op de vlucht

Twee mannen overvallen Kruidvat op Vredenburg in Utrecht en slaan op de vlucht

Twee mannen overvallen Kruidvat op Vredenburg in Utrecht en slaan op de vlucht
De Kruidvat-winkel op het Vredenburg is donderdagavond overvallen. De overval werd volgens de politie gepleegd door twee ‘jonge mannen’.

De Kruidvat-winkel op het Vredenburg is donderdagavond overvallen. De overval werd volgens de politie gepleegd door twee ‘jonge mannen’.

De overval op de winkel was rond 18.00 uur. De politie meldt dat er niemand gewond is geraakt en dat de twee verdachten gevlucht zijn in de richting van Hoog Catharijne.

De politie heeft donderdagavond in de omgeving nog gezocht naar de verdachten en de recherche heeft onderzoek gedaan.

10 Reacties

Reageren
 1. Geenstijl@Utrecht

  En dat allemaal onder deze mooie klimaat burgemeester, die waakt over de stad Utrecht

 2. Lombokker

  In augustus bij “Opsporing verzocht”.

 3. Herman

  Daar is niet veel te halen…..

 4. Wim

  @Geenstijl,
  Wat heeft de burgemeester hier misdaan,
  Beter is om te benoemen wat voor volk dit was , camerabeelden publiceren graag.

 5. Wil

  @wim: misschien dat je nieuw bent hier, maar @geenstijl grijpt vrijwel elk onderwerp aan om te keer te gaan over burgemeester. Het beste is om dat maar gewoon te negeren…

 6. Klaasjan

  Als de moderatie nu eens ingreep, Wil?

 7. Wil

  @klaasjan: moderatie? Welke moderatie?

 8. Koel Hoofd

  Het Kruitvat…??
  Hadden ze deo nodig?

 9. Utrechter2

  @Wil, @Klaasjan:

  drie mogelijk inhoudelijke reacties zodat je de redactie niet in een positie brengt die vanuit jullie gezichtspunt heel makkelijk is maar ingewikkelder is dan je denkt.

  a) De burgermeester is mede-verantwoordelijk voor de veiligheid, maar met het afschaffen de gemeentepoliltie valt het nu allemaal onder het Rijk. De burgermeester heeft wel een signaleringsfunctie.

  b) Je kan niet voor elk individueel geval de burgemeester op het matje roepen, wel voor het grote geheel indien van toepassing.

  c) Maar tegenwoordig benadrukken ook linkse burgemeesters veiligheid heel serieus te nemen. Maar de kritiek van Geenstijl is dat er altijd veel tijd, geld en energie in ideologische statements wordt gestoken maar te weinig in zaken als veiligheid die rechtse mensen als kerntaken van een lokale gemeente zien. En dat is een bredere discussie. Linkse mensen zullen vermoedelijk klimaat ook op lokaal nivo een belangrijker issue vinden dan veiligheid.

 10. Utrechter2

  Is daar nog wel een Kruidvat op het Vredenburg? Zat daar niet inmiddels de Jumbo die ook al weer weg is?

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).