Twee minderjarige jongens opgepakt vanwege overval op Boni aan Amsterdamsestraatweg in Utrecht Twee minderjarige jongens opgepakt vanwege overval op Boni aan Amsterdamsestraatweg in Utrecht

Twee minderjarige jongens opgepakt vanwege overval op Boni aan Amsterdamsestraatweg in Utrecht

Twee minderjarige jongens opgepakt vanwege overval op Boni aan Amsterdamsestraatweg in Utrecht
De politie heeft twee minderjarige jongens opgepakt vanwege mogelijke betrokkenheid bij een overval op de Boni aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht. Bij het incident werd winkelpersoneel bedreigd met een steekwapen.

De politie heeft twee minderjarige jongens opgepakt vanwege mogelijke betrokkenheid bij een overval op de Boni aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht. Bij het incident werd winkelpersoneel bedreigd met een steekwapen.

De overval vond afgelopen zondag rond 19.15 uur plaats. De daders eisten geld en bedreigden daarbij het personeel van de winkel. Daarna gingen de daders er vandoor op een scooter.

De politie is direct na de overval een onderzoek gestart en dat leidde naar twee jongens van 14 en 15 jaar. Beide verdachten zijn in de nacht van zondag op maandag aangehouden. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten door de politie.

8 Reacties

Reageren
 1. W.

  Welke? Er zitten er twee aan de ASW vlak bij elkaar.

 2. ingewikkelde tijden

  Wat een fijne leeftijd om je eerste schreden op het criminele pad te zetten.
  Hoe en wanneer gaat dit succesverhaal voor deze 2 jongemannen eindigen?
  En uit welk een verontwricht gezin komen deze jongemannen?
  l’histoire se répète, en dat keer op keer en keer op keer.
  Buitengewoon verdrietig om te lezen en nog verdrietiger dat we schijnbaar niet bij machte zijn dit ‘verval’ een halt toe te kennen.

 3. Geenstijl@Utrecht.

  O die komen in een zgn hulptraject terecht, met in de hoop dat ze op het rechte pad blijven, dus niet.
  Alleen de jongens straffen helpt niet, ook de ouders straffen en uit hun sociale huurwoning zetten, kijken of men dan zo gemakkelijk denkt.

 4. Vincent

  Heel mooi gezegd @ingewikkelde tijden. Dit verhaal kent alleen maar verliezers van elk kant

 5. Kamp

  Zo’n (streng) heropvoedingskamp, idee was van Ruud Lubbers (1993), lijkt mij toch niet zo’n gek idee!

 6. Claire Obscur

  Sja zolang er beleidsmakers blijven bestaan welke denken in termen van budgetten en besteedde uren conform het bekende lijstjesmanagement gaat er nooit wat veranderen.

 7. Ingewikkelde tijden

  @Claure Obscur,

  eigen gedrag eerst is mijn standpunt in deze en aangezien de jongelui in kwestie het thuis schijnbaar niet hebben geleerd, moeten we het met die ouders oplossen.
  Het is schrijnend maar een screening op het mogen krijgen van kinderen zou ik toch wel toejuichen.
  We kunnen die kinderen immers weinig kwalijk nemen als pa en moe geen tijd of zin of interesse in de opvoeding hebben.

 8. Rabe

  Kamp, daar ben ik het mee eens. Een opvoedingskamp. Maar dan worden de zieltjes gekwetst en dat mag natuurlijk niet. Nou een flink pak op de donder en geen gezeur verder. Als ze een overval aankunnen, moeten ze ook een straf aankunnen. Geen pardon.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).