Twee vrouwen mishandeld in Utrechtse binnenstad | De Utrechtse Internet Courant Twee vrouwen mishandeld in Utrechtse binnenstad | De Utrechtse Internet Courant

Twee vrouwen mishandeld in Utrechtse binnenstad

Twee vrouwen mishandeld in Utrechtse binnenstad
In de nacht van donderdag op vrijdag zijn twee vrouwen bij twee verschillende incidenten in het centrum van Utrecht mishandeld. In beide gevallen heeft de politie een verdachte kunnen arresteren.

In de nacht van donderdag op vrijdag zijn twee vrouwen bij twee verschillende incidenten in het centrum van Utrecht mishandeld. In beide gevallen heeft de politie een verdachte kunnen arresteren.

De ene mishandeling vond omstreeks 00.25 uur plaats op de Voorstraat ter hoogte van de Hardebollenstraat. Een 45-jarige man stompte daar uit het niets een voor hem onbekende dame tegen haar hoofd. De politie kon een verdachte arresteren.

Omstreeks 01.00 uur vond er ook een mishandeling plaats op het Achter Clarenburg. Een 33-jarige man greep een vrouw bij de keel en duwde haar tegen de grond, waardoor zij letsel opliep aan haar hoofd. Ook deze verdachte is aangehouden.

4 Reacties

Reageren
 1. Henk

  Mooi werk van de politie maar de D’66 rechters geven De Heren krijgen een tikje op de vingers dat vele malen zachter is dan wat ze hebben aangedaan. Vervolgens begeleidingstraject in dat 10.000en euris gaat kosten. De slachtoffers mogen zich gratis een leven lang onveilig voelen. Proost

 2. René

  Inderdaad Henk, de PVV/FvD-daders moeten harder worden aangepakt!

 3. Terence Roelofsen

  Zowel Fysiek als mentaal blijf je ongevraagd van andere mensen af.
  Een ieder heeft recht op een eerlijk proces.
  Er mag goed gekeken worden naar wat iemand drijft om het zo ver te laten komen.
  Hier zijn enkel slachtoffers, dus beiden hebben de nodige zorg nodig.
  De bevindingen op plaats delict en onze rechtstaat moet de rest doen.
  Niemand staat boven deze wet, behalve Moeder Natuur & een eventueel lot wat mij betreft, zonder pacht op de waarheid is dit wellicht vergankelijk.
  Het leven is een kleurplaat en ieder mag soms zelf bepalen met welke kleuren dit al dan wel of niet wordt ingekleurd. binnen of buiten de lijntjes.
  Al deze kleurplaten vormen samen een maatschappelijk beeld,
  Mijn voorkeur gaat uit naar leven dat zonder vreugde de naam leven niet verdient.
  L UUU V E

 4. Mia

  Rare reactie Rene, slaat nergens op.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).