Utrechter (25) door duo beroofd in Park Transwijk Utrechter (25) door duo beroofd in Park Transwijk

Utrechter (25) door duo beroofd in Park Transwijk

Utrechter (25) door duo beroofd in Park Transwijk
Een 25-jarige Utrechter is maandagavond in Park Transwijk door twee mannen beroofd van zijn spullen. De politie zoekt getuigen van de straatroof.

Een 25-jarige Utrechter is maandagavond in Park Transwijk door twee mannen beroofd van zijn spullen. De politie zoekt getuigen van de straatroof.

Het slachtoffer was rond 21.15 uur aan het hardlopen toen hij in Park Transwijk werd aangesproken door twee mannen. Hij stopte en werd vervolgens door het duo bedreigd. Volgens de politie moest de man zijn spullen afstaan.

De twee mannen gingen ervandoor in de richting van de Beneluxlaan. De politie vraagt mensen die iets hebben gezien van de beroving nu om zich te melden. Ook heeft de politie op haar website een signalement van de daders verspreid.

5 Reacties

Reageren
 1. Lombokker

  Echt niet normaal meer. Een paar dagen geleden is in het Julianapark ook al een hardloopster zomaar een gebroken oogkas geslagen. Laatst nog de Koppestokstraat, Balijelaan en dan heb je nog die jongen die een oog moet missen na een mishandeling,

  Wanneer gaan ze dit soort tuig nu eens hard aanpakken?

 2. W

  Gaat goed in Utrecht!
  In Julianapark, Zuilen, wordt hardloopster door groep in elkaar geslagen. Moest geopereerd worden!
  Nu in park Transwijk, Kanaleneiland, wordt een hardloper door 2 gasten bedreigd en beroofd van zijn spullen!
  We hebben nog het Wilhelminapark, Griftpark, park Oog in Al, Maximapark, Zocherpark, e.a.
  Ga nooit alleen in een park gaat hardlopen! Helaas!

 3. Manou De R.

  Geheel niét Lombokker. Zolang ook jij het al jaren prima vindt dat diegenen die over de strafmaat gaan er zitten blijft het zo.

 4. Koel Hoofd

  Er is intussen ook al iemand op Lange Vie in elkaar geslagen.
  Gaat lekker met Utrecht, je kan kennelijk niet meer alleen over straat, ongeacht of je nou een mannetje of vrouwtje of een ‘?’ bent.

  Gelukkig hebben we nu Dijksma aan het roer in plaats van de zachte pappende heelmeesters die deze stinkende wonden hebben gemaakt.

 5. Bernhard

  Steeds meer van dit soort ‘incidenten’ met ‘jongeren’.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).