Utrechter (28) onder bedreiging van een mes beroofd in Máximapark Utrechter (28) onder bedreiging van een mes beroofd in Máximapark

Utrechter (28) onder bedreiging van een mes beroofd in Máximapark

Utrechter (28) onder bedreiging van een mes beroofd in Máximapark
Een 28-jarige man uit Utrecht is maandag onder bedreiging van een mes beroofd in het Máximapark. De politie is nu op zoek naar twee verdachten en zegt graag in contact te komen met mensen die meer informatie hebben.

Een 28-jarige man uit Utrecht is maandag onder bedreiging van een mes beroofd in het Máximapark. De politie is nu op zoek naar twee verdachten en zegt graag in contact te komen met mensen die meer informatie hebben.

Het slachtoffer werd maandag rond 18.00 uur op de Beukenboslaan, volgens de politie ter hoogte van de ‘hoge brug’, opgewacht door twee mannen. Deze twee personen bedreigden de voorbijganger met een mes en beroofden hem vervolgens.

Wat de verdachten hebben gestolen is niet bekend. Wel is bekend dat zij er met de buit te voet vandoor zijn gegaan in onbekende richting. De politie probeert te achterhalen wie deze twee personen zijn en zegt graag in contact te komen met getuigen én mensen die meer informatie hebben.

Bekijk hier signalement van de twee verdachten.

3 Reacties

Reageren
 1. Eloise Camphuys

  We leven bijna 2033 Na Chr. De boodschap die toen meegegeven werd is goed te zorgen voor elkaar, en elkaar niets aandoen, niets ontnemen, in de breedste zin des woords.

  Deze regering neemt de mensen teveel af. Van links naar rechts. De rijker worden steeds rijker en de armen steeds armer. Het stelen van een onschuldige is altijd afkeuringswaardig. Verdient straf.

  Het stelen van het armste deel van de bevolking, dat al stelselmatig 45 jaar aan het gebeuren is wordt niet bestraft. Gevolg: het verschil tussen arm en rijk is enorm geworden. gevolg: jongeren die nog niet genoeg cerebraal ontwikkeld zijn kunnen dit niet verwerken en begrijpen ( valt ook niet te begrijpen als volwassen bent), En plegen daden die verre van een schoonheidsprijs verdienen. Niet goed te keuren zijn vanuit de rationele kant van de zaak.

  Maar zit maar eens tussen wal en schip. Aan de ene kant de hoogopgeleide rijken die alles hebben en het aan elkaar doorgeven, al eeuwenlang.
  Aan de andere kant jongeren die labiel zijn op die leeftijd , en zo erg, dat kwaad als goed wordt gezien.

  Dan denk ik. Roof niet van anderen, doe wat aan de gevestigde orde in Den Haag.
  Maar maak een ander geen slachtoffer en getraumatiseerd mens.
  Zij die dit lezen: .. Zij die sterven gaan, groeten u. Het is beter te geven dan te ontvangen. En dat geldt ook voor de gelegaliseerde criminaliteit welke politiek heeft . Als zij werkelijk wat aan dit soort zaken willen doen, verminderen ze de kloof tussen rijk en arm , en verhogen ze de kwaliteit van hun educatie vanaf de basisschool . Een betere educatie, is meer socialisatie .

 2. Lombokker

  Aan dat signalement heb je dus he-le-maal niets:
  “Beide mannen waren donker gekleed en droegen een muts en/of capuchon. Eén van de mannen is een kop kleiner dan de andere man.”

 3. Koel Hoofd

  @Lombokker
  Niet zo negatief, er wordt gezocht naar een lange en een kleintje die vriendjes zijn.
  Dat lengte verschil valt wel op?

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).