Utrechter aangereden en beroofd | De Utrechtse Internet Courant Utrechter aangereden en beroofd | De Utrechtse Internet Courant

Utrechter aangereden en beroofd

Utrechter aangereden en beroofd

Een 27-jarige Utrechter is afgelopen zaterdagochtend aangereden en vervolgens geslagen en beroofd. Dat meldt de politie Utrecht in een bericht op haar website. De man werd daarbij beroofd van zijn mobiele telefoon. Waarschijnlijk hebben de daders het slachtoffer op de fiets zien bellen.

Rond 05.00 uur fietste de Utrechter over het fietspad van de Vleutensebaan in de richting van Leidsche Rijn. Toen hij ter hoogte van het kattenpension reed, zag hij dat hem een auto tegemoet kwam. Toen de auto vlakbij was, stuurde de automobilist plotseling in de richting van de Utrechter. De auto reed door de groenstrook het fietspad op en raakte de fietser. Hij kwam ten val. Er stapte een passagier uit de auto. De man liep op het slachtoffer af, gaf hem een klap en beroofde hem van zijn gsm. Vervolgens ging de verdachte er in de auto vandoor. Het slachtoffer heeft vervolgens toch nog zijn woning kunnen bereiken alweer hij familie heeft gebeld die hem naar het politiebureau bracht. Over de toestand van het slachtoffer zijn door de politie geen mededelingen gedaan.

De verdachten reden in een zwarte Audi A3, oud model (rond 1998). De verdachte die het slachtoffer beroofde was een licht getinte jongen van 17-19 jaar, slank postuur, ± 1.70 meter en hij droeg onder andere een gestreept dun truitje. Aan getuigen van de aanrijding/beroving en aan mensen die menen de verdachten te (her)kennen, wordt verzocht contact op te nemen met de politie van Utrecht stad op telefoonnummer 0900-8844 of via meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).