Verdachte met meer dan 100 antecedenten gearresteerd in De Meern | De Utrechtse Internet Courant Verdachte met meer dan 100 antecedenten gearresteerd in De Meern | De Utrechtse Internet Courant

Verdachte met meer dan 100 antecedenten gearresteerd in De Meern

Verdachte met meer dan 100 antecedenten gearresteerd in De Meern
De politie heeft zaterdagochtend een 59-jarige verdachte na een mishandeling van een agent gearresteerd bij de Albert Heijn in De Meern. De persoon heeft meer dan honderd antecedenten op zijn naam staan.

De politie heeft zaterdagochtend een 59-jarige verdachte na een mishandeling van een agent gearresteerd bij de Albert Heijn in De Meern. De persoon heeft meer dan honderd antecedenten op zijn naam staan.

“De gemoederen waren al vroeg verhit bij een 59-jarige verdachte”, laat de politie weten via Twitter. De verdachte zou iemand bij de supermarkt hebben bedreigd. Een agent die ter plaatse was werd door de veelpleger geslagen, beledigd en bedreigd met een ijzeren pijp.

De persoon is uiteindelijk overmeesterd en meegenomen naar het politiebureau. Daar bleek dat er meer dan honderd eerder gepleegde strafbare feiten op de naam van de verdachte stonden.

8 Reacties

Reageren
 1. Lombokker

  En nu? Op naar de 200?

  Of gaan ze deze meneer toch maar een tijdje van de straat halen?

 2. Koel Hoofd

  Verward persoon?

 3. JdV

  Ik denk een foei-gesprek en een extra speciale eenmalige uitkering zodat deze man wat leuks kan kopen.

 4. Henk

  @ lombokker

  Het is de schuld van de samenleving. Meteen vrijlaten

 5. MJPD

  De politie die zich weer eens laat slaan… Zover zou het eigenlijk nooit mogen komen. Neem een voorbeeld aan die kopstootuitdeler in Engeland, of direct de knuppel er over.

 6. Kadoendra

  @Henk

  Het kan ook de schuld zijn van de VVD en rechtse populisten, want die houden veel van bezuinigingen op de onderkant van de samenleving, b.v bezuinigen op de GGZ.

 7. Scherpschutter

  Tja, als een per definitie linkse wetgever (werkelijk rechts is uiteraard voor zo min mogelijk regels) in deze rechtsstaat 180.000 zaken strafbaar besluit te maken middels vaak bespottelijke wetgeving en tegelijk de rechtssprekende en ordehandhavende instanties niet de middelen en bevoegdheden geeft om er adequaat tegen op te treden, dan krijg je dus idiote situaties met individuen die 100 antecedenten op naam hebben. Vermoedelijk lopen ze ook nog wel rond met honderden antecedenten…

 8. bee

  het bewijs dat de huidige strafmaat dus niet werkt men recidiveert veel te snel.
  geef agenten meer bevoegdheden zodat ze niet zo snel een aangeklaagd kunnen worden door daders.
  nu zijn agenten veel te onzeker en zijn bang dat ze aangepakt worden.
  de tijd en de mensen veranderen dan moet de politie daar wel in mee kunnen komen .

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).