Video: Duo breekt in bij Audi aan Saffierlaan | De Utrechtse Internet Courant Video: Duo breekt in bij Audi aan Saffierlaan | De Utrechtse Internet Courant

Video: Duo breekt in bij Audi aan Saffierlaan

Video: Duo breekt in bij Audi aan Saffierlaan
Still uit fragment van Opsporing Verzocht.
Het televisieprogramma Opsporing Verzocht heeft een video gedeeld waarop twee autokrakers te zien zijn. Het duo brak op 28 mei in bij een auto die geparkeerd stond aan de Saffierlaan in de Utrechtse wijk Tolsteeg.

Het televisieprogramma Opsporing Verzocht heeft een video gedeeld waarop twee autokrakers te zien zijn. Het duo brak op 28 mei in bij een auto die geparkeerd stond aan de Saffierlaan in de Utrechtse wijk Tolsteeg.

In het programma wordt gezegd dat de inbrekers vooral geïnteresseerd zijn in de radio-navigatiesysteem van de Audi. Eén van de twee slaat met een stuk gereedschap het raam van de auto kapot. In luttele seconden wordt het middenconsole uit de auto gehaald.

De mannen zijn gefilmd door verschillende camera’s die in de auto zijn gemonteerd. De politie vraagt mensen die het duo herkennen zich te melden. Bekijk hieronder de video van Opsporing Verzocht.

5 Reacties

Reageren
 1. Bernhard

  Tja.. Je verwacht het niet.

 2. MJPD

  Mijn auto is voor de derde keer in amper drie maanden tijd opengebroken in deze wijk. Eerste keer is de zijruit ingeslagen en xenonkoplampen gejat. Tweede keer is de voorruit ingeslagen uit vandalisme, omdat ik maatregelen had genomen en de derde keer wederom de zijruit bij een poging tot inbraak. Van de tweede keer heb ik personen op camerabeelden staan met het “bekende signalement”.

  In alle drie de gevallen heb ik aangifte gedaan bij de politie, camerabeelden gedeeld op het bureau, maar politie, handhaving en gemeente doen er totaal niets mee. De enige reden waarom ik nog aangifte doe is vanwege de verzekering. Online aangiftes worden dezelfde dag nog afgesloten en wordt er geen verder onderzoek gedaan.

  Heb twee weken geleden een verzoek bij de wijkagent neergelegd om contact met mij op te nemen. Zit nu nog te wachten op een reactie. Door het falen van politie en handhaving krijgt dit soort tuig de overhand.

 3. Joost

  @MJPD

  Kun je niet beter een paar nachten met een goede sterke bak koffie iets verderop in de bosjes gaan zitten met een honkbalknuppel?
  Dan is de pakkans het grootst 😉

 4. bee

  @joost
  ja, en dan weten ze jou wel op te pakken en handhaven ze plotseling wel.

 5. Katja

  En nu zijn ze op vakantie…breek eens in in de auto van je vader, kijk of hij het zo leuk vindt.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).