Video: Politie arresteert twee autokrakers in Utrecht Video: Politie arresteert twee autokrakers in Utrecht

Video: Politie arresteert twee autokrakers in Utrecht

De laatste weken verschijnen er regelmatig video’s van de politie in Utrecht, en daar is er weer een bijgekomen. Politievlogger Jan-Willem heeft een video gepubliceerd waarin twee autokrakers werden aangehouden. 

De laatste weken verschijnen er regelmatig video’s van de politie in Utrecht, en daar is er weer een bijgekomen. Politievlogger Jan-Willem heeft een video gepubliceerd waarin twee autokrakers werden aangehouden. 

De inbraak vond plaats bij een auto die geparkeerd stond naast het CAB-gebouw. Een getuige zag het voorval gebeuren en alarmeerde de politie. Agenten die op de melding afkwamen hadden zich vervolgens strategisch opgesteld rond het terrein.

Toen de autokrakers in de gaten hadden dat de politie aanwezig was, stapten ze in hun eigen auto en gingen ervandoor. Bij de vluchtpoging ramde de bestuurder een politieauto die de uitgang van het terrein wilde blokkeren. Onderweg werd ook nog een tas uit het raam gegooid die vermoedelijk was gestolen.

Na een korte achtervolging werden de verdachten klemgereden en probeerden zij te voet te vluchten. Dit werd echter snel beëindigd door de vele agenten die de dieven op de hielen zaten.

Tegen beide verdachten is een proces-verbaal opgemaakt voor de auto-inbraak. Beiden zijn ondertussen al door de rechter veroordeeld. De bestuurder is ook veroordeeld voor de aanrijding met het politievoertuig.

5 Reacties

Reageren
 1. Henk

  Goed werk Jan Willem!

 2. Mia

  Fijn hoor, politie Utrecht, dat jullie alweer wat tuig aangehouden hebben. Grote klasse!! Nou nog een rechter die het goed afstraft…

 3. Lombokker

  Prima werk van de politie, chapeau. Die ophaalbrug kennen we trouwens nog uit een vorig filmpje, kennelijk een populaire route bij de boefjes.

  ” Beiden zijn ondertussen al door de rechter veroordeeld.”
  Tot wat voor straffen is kennelijk niet het vermelden waard.

 4. Prive

  7 weken en de schadevergoeding luidde het vonnis.Grappig dat er iets wordt geplaatst alsof het een recente aanhouding is.het is een gebeurtenis uit 2017.
  Neen,helaas betreft het in dit geval geen nieuwe krakers die opgepakt zijn.

  Groetjes

 5. Dino

  🤫🤥 2017

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).