Vier personen opgepakt na twee steekincidenten rond Vleutenseweg in Utrecht Vier personen opgepakt na twee steekincidenten rond Vleutenseweg in Utrecht

Vier personen opgepakt na twee steekincidenten rond Vleutenseweg in Utrecht

Vier personen opgepakt na twee steekincidenten rond Vleutenseweg in Utrecht
Twee steekincidenten hebben rond 00.30 uur in de nacht van donderdag op vrijdag plaatsgevonden in de Utrechtse wijk Lombok. Vier mensen zijn daarbij opgepakt.

Twee steekincidenten hebben rond 00.30 uur in de nacht van donderdag op vrijdag plaatsgevonden in de Utrechtse wijk Lombok. Vier mensen zijn daarbij opgepakt.

Het gaat om vier mannen van 23, 31 en twee van 32. Twee van de verdachten zijn gewond geraakt en naar het ziekenhuis gebracht, meldt de politie.

De incidenten vonden vlak bij elkaar plaats. Het eerste voorval was op de hoek van de Damstraat en Vleutenseweg, en de tweede op de J. Kinkerstraat.

De politie heeft uiteindelijk vier personen aangehouden. Het is nog niet duidelijk of de twee steekincidenten met elkaar te maken hebben. Dat moet het onderzoek nog uitwijzen.

Meerdere steekincidenten

Vrijdagmiddag vond er op de Graadt van Roggenweg nog een steekincident plaats. De verdachte van dit incident is nog voortvluchtig.

Eerder werd bekend dat het aantal steekincidenten in Utrecht in de eerste helft van 2021 nagenoeg gelijk is gebleven aan dezelfde periode in 2020. Ook kwamen er in Utrecht, in vergelijking met andere grote Nederlandse steden, relatief minder steekincidenten voor.

Gekoppelde berichten

7 Reacties

Reageren
 1. JdV

  Vleutenseweg? Waren het niet gewoon wat uit de hand gelopen vaccinatieacties?

 2. Rottebert Peermans

  Big up voor deze strijders. Ze hadden vast ook gehoord dat Utka achter staat op Damsko, Roffa en Aga met djoek-score. Represent!!

 3. Hetty

  Zooo weinig steekincidenten in Utrecht? Daar moeten we snel iets aan doen, hebben deze messentrekkers wellicht gedacht….

 4. Koel Hoofd

  Zoveelste hersenloze prikactie
  Ze tellen minder steekpartijen, maar het lijkt wel steeds erger te worden.

 5. Ted Danson

  Precies daarom staat die statistiek er ook bij Koel Hoofd, omdat hitsers zoals jij de incidenten er zo graag uit plukken en direct roepen ‘Het Wordt Steeds Erger!’ De conclusie: vertrouw eens wat minder op je onderbuik en meer op je hersens.

 6. Koel Hoofd

  @Ted Danson
  Weet jij nou het verschil niet eens tussen “het lijkt” en “het wordt”?
  Dat is toch wel een basis voor begrijpend lezen op lagere school niveau.
  Intussen is er net weer een steekpartij geweest, op de Graadt van Roggenweg, en het jaar is ook nog niet voorbij.
  Pas op 1-1-2022 kunnen we echt cijfers vergelijken, cijfers die dan nog steeds een vertekend beeld geven dankzij coronamaatregelen van de afgelopen 20 maanden.
  Of is je dat misschien ook ontgaan?

 7. Ted Danson

  @Koel Hoofd: wat een boel gesmoes om je slappe punt tevergeefs te verdedigen zeg. De statistieken van 2020 bevallen je niet? Dan roep je dat die van 2021 zéker anders zullen zijn. Vallen die cijfers ook tegen? Corona! Die ‘steekpartij op de Graadt van Roggenweg’ kan achteraf ook een zelfverwonding zijn geweest, aldus de politie, en vond sowieso heel ergens anders plaats? Hopen dat niemand erin trapt.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).