Voor de derde keer in een week is een tankstation in Utrecht overvallen Voor de derde keer in een week is een tankstation in Utrecht overvallen

Voor de derde keer in een week is een tankstation in Utrecht overvallen

Voor de derde keer in een week is een tankstation in Utrecht overvallen
Voor de derde keer in korte tijd is in Utrecht een tankstation overvallen. Dit keer werd de caissière van de OK aan de Eykmanlaan in Tuindorp bedreigd met een wapen.

Voor de derde keer in korte tijd is in Utrecht een tankstation overvallen. Dit keer werd de caissière van de OK aan de Eykmanlaan in Tuindorp bedreigd met een wapen.

Op 18 september werd de Esso aan de Einsteindreef overvallen en op 22 september was het raak bij de Shell aan de Albert Schweitzerdreef. Beide locaties liggen in Overvecht en voor deze twee misdrijven is vooralsnog geen verdachte gearresteerd.

Maandagavond werd het OK-tankstation in de naastgelegen buurt Tuindorp beroofd. De signalementen van de verdachte(n) van de drie overvallen komen overeen, maar het is niet duidelijk of de drie incidenten met elkaar te maken hebben.

Bij de overval op het OK tankstation werd de caissière bedreigd met een wapen. Het is niet bekend of de dader buit heeft gemaakt. De politie is op zoek naar een man van ongeveer 23 jaar oud met een licht getint uiterlijk.

Gekoppelde berichten

9 Reacties

Reageren
 1. Hetty

  Misschien toch maar overgaan op onbemande tankstations? Heel veel sterkte gewenst voor de getroffen medewerkers van de drie tankstations. Hoop, dat de overvaller snel word gepakt, en een lange gevangenisstraf krijgt.

 2. sj

  als ik de politie was zou ik vanavond vast in de bosje gaan liggen bij een potentieel volgend doelwit, zoals de shell aan de Pieter Nieuwlandstraat.

 3. Geenstijl@Utrecht

  Beste Hetty,

  Gaan we ons schikken naar tuig dat te beroerd is om te werken, het wordt tijd voor meer politie op de straat.
  Mensen die met hart en ziel waken over onze eigendommen, en de orde handhaven.

  M.v.g.

 4. W

  @geenstijl: eens met meer politie.
  Dan moet je vervolgens geen vvd stemmen he?! Die hebben de politie compleet kapot bezuinigd!

 5. Uuu

  @W

  De bezuiniging op de politie (genaamd nationale politie) was een deal van PVV (gedoogkabinet), CDA VVD.

  Het beloofd niet veel soeps dat de VVD en PVV samen hebben afgesproken het vorige kabinet op te blazen en nu gezamenlijk de campange induiken.

 6. ilvy

  Veel sterkte voor de medewerkers! Walgelijk gedrag.

 7. Geenstijl@Utrecht

  W,

  Ik zal absoluut nooit op de VVD stemmen,is een draaikonten partij die met alle winden meewaait,behalve de goede kant op.
  En de PVV is van hetzelfde laken pak,veel roepen en weinig presteren.
  De politie als organisatie is totaal kapot gemaakt door deze kabinetten, en het zal wel even duren voordat dit weer goed komt.

 8. W.

  Heel aanlokkelijk om “meer politie” te roepen, net zoals het eeuwige “handhaven”, maar hoe zien jullie dat dan voor je? Dat er constant politie aanwezig is bij ieder bemand tankstation?

 9. Sj

  @W.: nee hoor, maar surveilleren (wat vroeger heel normaal was) zou een eerste stap kunnen zijn.
  En wijkagenten bijv (die draaien nu immers alleen nog maar noodhulp)

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).