Voor duizenden euro’s aan e-steps en fat-bikes gestolen uit opslagruimte in Utrecht Voor duizenden euro’s aan e-steps en fat-bikes gestolen uit opslagruimte in Utrecht

Voor duizenden euro’s aan e-steps en fat-bikes gestolen uit opslagruimte in Utrecht

Voor duizenden euro’s aan e-steps en fat-bikes gestolen uit opslagruimte in Utrecht
Bij een opslagruimte in Leidsche Rijn in Utrecht hebben inbrekers voor duizenden euro’s aan elektrische steps en fat-bikes gestolen. De goederen stonden in een locatie van Shurgard aan de Hertogswetering. Op camerabeelden is te zien dat hoe de dieven met een grote bus vol goederen vertrekken.

Bij een opslagruimte in Leidsche Rijn in Utrecht hebben inbrekers voor duizenden euro’s aan elektrische steps en fat-bikes gestolen. De goederen stonden in een locatie van Shurgard aan de Hertogswetering. Op camerabeelden is te zien dat hoe de dieven met een grote bus vol goederen vertrekken.

De inbraak vond plaats in de nacht van zaterdag op zondag. Miquel is huurder van een van de opslagruimtes: “Toen we gisterochtend aankwamen zag ik al dat er een fiets buiten de opslagbox stond. Ik dacht nog heel even dat men die vergeten was binnen te zetten, maar toen zag ik al gauw de braakschade.”

Tekst gaat verder onder afbeelding

Volgens Miquel, die onder meer elektrische steps en fat-bikes verkoopt, hadden de dieven geprobeerd om bij meerdere opslagboxen in te breken. “Bij onze ruimte was dat gelukt en is er veel gestolen.” Volgens Miquel loopt de schade op tot boven de 10.000 euro.

“Alles wat nog in dozen stond hebben ze meegenomen. Ze kwamen met een zwarte Volkswagen Transporter aanrijden en hebben die helemaal volgegooid. Ze zijn drie kwartier bezig geweest, toen reden ze weer weg. Het is heel klote allemaal.”

De politie is langs geweest en heeft de zaak in onderzoek.

10 Reacties

Reageren
 1. W

  Jaja lekker veilig je spulletjes stallen bij de shurgard. Not. Gelukkig zijn er haarscherpe camerabeelden.

 2. Geenstijl@Utrecht

  Beste reclame voor Shurgard,enorm triest voor de gedupeerde.
  Drie kwartier bezig,volgens mij stinkt dit zaakje … naar rettenkeutels.

 3. Ron Vreeland.

  Het is te hopen dat Shugard deze ondernemer compenseerd. Zo makkelijk daar de boel weghalen, is wel heel zuur. Zo aan de foto te zien is dat rolluik zelfs door een kleuter te openen. Dit terwijl je spullen daar veilig moeten zijn!

 4. Dennis

  Waar was beveiling en t alarm?en dan nog codes om binnen te komen?

 5. Janssen. m

  Ik zou mijn spullen daar per direct weghalen wat een flop shurgard ha ha ha shurrrr!!!
  Ik hoop dat ze dat tuig pakken

 6. Pee

  Hoe is het mogelijk om daar binnen te komen zonder code?
  Of hebben de daders daar zelf ook een box gehuurd ?
  En waar is die bewaking gebleven ?
  Je kan dus op je gemak de hele boel leeg stelen blijkbaar.
  Mooie reclame om je spullen daar te stallen is het niet.

 7. mees kees

  We wachten eerst de reactie van Shurgard zelf maar even af. Als ze hart voor hun business hebben, zal die wel komen. Want de hoerastemming op de website (Veiligheid: Uw bezittingen 100% veilig opslaan. Natuurlijk wilt u dat uw spullen in veilige handen zijn!”) vraag nu even om wat meer nederigheid, lijkt me.

 8. Willeke.

  @mees kees,

  Zeker, ik ga er vanuit dat zij ruimhartig deze jonge ondernemer volledig schadeloos stellen. Ben daar zeer benieuwd naar. 100% veilig. Dus ook 100% vergoeden wat weg is.

 9. Eric

  Geld terug en zand er over.

 10. Tim

  Het is niet de eerste keer dat dit mis gaat op deze locatie. Er is ook al eens lego gestolen uit deze opslag, wat destijds niet vergoed werd want geen braakschade. Loopt op het forum van Tweakers.net een uitgebreid topic over. Voor mij een stuk minder vertrouwen in deze, maar ook andere opslagruimtes.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).