Vrouw lastiggevallen in Bandoengstraat in Lombok | De Utrechtse Internet Courant Vrouw lastiggevallen in Bandoengstraat in Lombok | De Utrechtse Internet Courant

Vrouw lastiggevallen in Bandoengstraat in Lombok

Vrouw lastiggevallen in Bandoengstraat in Lombok
Een 23-jarige vrouw is afgelopen maandagnacht lastiggevallen in Lombok. De vrouw liep rond 04.00 uur door de Bandoengstraat. De politie zoekt getuigen.

Een 23-jarige vrouw is afgelopen maandagnacht lastiggevallen in Lombok. De vrouw liep rond 04.00 uur door de Bandoengstraat. De politie zoekt getuigen.

De vrouw liep vanaf het Jaarbeursplein naar de Hasebroekstraat en vervolgens door de Vleutenseweg naar de Bandoenstraat. Daar werd zij ingehaald door een man die haar vervolgens lastig viel.

Toen de vrouw begon te schreeuwen, maakte de man zich uit de voeten. Mogelijk heeft de man de vrouw al te voet gevolgd vanaf het Jaarbeursplein.

8 Reacties

Reageren
 1. Lombokker

  Wat wordt er bedoeld met “lastig vallen”? In sexuele zin, of een poging tot beroving? Dat laatste lijkt mij het meest voor de hand liggen, want de drugshandel rondom de Kanaalstraat trekt allerlei duistere figuren aan.

  Overigens goed dat de dame in kwestie is gaan schreeuwen. Als ik op straat een vrouw hoor gillen ga ik zeker kijken wat er aan de hand is, al helemaal als het vier uur ‘s nachts is.

  Een Hazebroekweg hebben we trouwens niet, wel een Hazebroekstraat. De beschreven route lijkt mij ook erg onlogisch.

 2. Bernhard

  Geen signalement? Succes met de zoektocht…

 3. Sven

  @Lombokker: Hoe val je iemand gericht lasting met drugshandel?

 4. Lombokker

  @Sven: Verslaafden die in geldnood zitten. En daarom overgaan tot diefstal, inbraak of straatroof. Nogal lastig als je daar slachtoffer van wordt.

 5. Kadoendra

  @Sven

  Misschien was de cacaïne en cocoane in de Bonus en vroeg hij om haar Bonuskaart.

 6. w

  s’nachts als vrouw alleen door Lombok lopen, het zou domweg moeten kunnen maar ik zou het mijn vrouw en dochter afraden!

 7. Sven

  @ Lombokker,

  Tja, zo kun je alles wel onder drugsoverlast laten vallen.

 8. Katja

  Blijd sowieso van vrouwen af, zeg.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).