Weer auto uitgebrand in Utrecht | De Utrechtse Internet Courant Weer auto uitgebrand in Utrecht | De Utrechtse Internet Courant

Weer auto uitgebrand in Utrecht

Weer auto uitgebrand in Utrecht
Archieffoto
In Overvecht is in de nacht van maandag op dinsdag weer een auto uitgebrand. De politie gaat uit van brandstichting.

In Overvecht is in de nacht van maandag op dinsdag weer een auto uitgebrand. De politie gaat uit van brandstichting.

Nadat er in de dagen voorafgaand aan en tijdens de jaarwisseling ruim twintig auto’s in vlammen opgingen was het nu een Mercedes in de wijk Overvecht.

De auto stond aan de Ankaradreef in Overvecht. De brandweer kon voorkomen dat de brand oversloeg naar andere voertuigen.

3 Reacties

Reageren
  1. Cor Nelis

    Het AD meldt dat de Utrechtse politie niet doorrechercheert bij autobranden, maar dat de aangiftes net als bij fietsendiefstallen in de la verdwijnen. Voor mensen met een lease-auto of een “all-risk”-verzekering geen probleem, maar voor mensen met alleen een WA-verzekering een ramp, zij krijgen niets uitgekeerd! Een absolute schande om deze burgers zo in de kou te laten staan!!

  2. Ed

    Niet doorrechercheren is niet alleen een probleem voor mensen met een WA-verzekering: het is een probleem voor ieder slachtoffer, want je wilt dat de daders gepakt worden.

  3. Cor Nelis

    @Ed, begrijp me niet verkeed hè, natuurlijk wil ik ook dat alle daders gepakt worden. Maar de schade wordt bij leaserijders en allrisk-verzekeringen gedekt. Die hebben wel de emotionele schade, maar niet de financiële schade van mensen met alleen een WA-verzekering….

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).