Weer drie auto’s verwoest door brand | De Utrechtse Internet Courant Weer drie auto’s verwoest door brand | De Utrechtse Internet Courant

Weer drie auto’s verwoest door brand

Weer drie auto’s verwoest door brand
Archieffoto autobrand
De Utrechtse brandweer had de handen weer vol aan verschillende autobranden. Zaterdagavond en – nacht zijn er drie voertuigen in vlammen opgegaan.

De Utrechtse brandweer had de handen weer vol aan verschillende autobranden. Zaterdagavond en – nacht zijn er drie voertuigen in vlammen opgegaan.

Rond 22.30 uur was het raak op de Marshalllaan in Kanaleneiland. Later die nacht, rond 02.50 uur, is er een voertuig op de Maniladreef in Overvecht compleet verwoest door brand. Een auto die ernaast geparkeerd stond raakte flink beschadigd. Niet veel later werd er brand ontdekt in een voertuig aan de Balderikstraat in Zuilen. Deze melding kwam rond 03.35 uur binnen.

Vrijdagavond zijn er ook drie voertuigen in Utrecht verwoest door brand. Toen kon de politie drie verdachten arresteren na meerdere meldingen van getuigen. Zaterdagnacht zijn er geen verdachten aangehouden.

Gekoppelde berichten

3 Reacties

Reageren
 1. mees kees

  En nou moet Oud en Nieuw nog beginnen. Pak je één keertje 3 daders, staan er weer 4 ‘nieuwe’ op, zo leert de (bijna dagelijkse) berichtgeving. Van de klassieke pyromaan is hier zelden sprake. Een snufje zwakbegaafdheid, een onsje gebrek aan normale & gezonde opvoeding, een flinke scheut kansarmoede en een paar aanmaakblokjes en de carbecue kan beginnen. (https://www.geenstijl.nl/4890612/volkskrant_verklapt_doodsimpel/). Een ‘tegenrecept’, ík heb nog geen idee, zal in ieder geval heel wat meer ingrediënten moeten bevatten!

 2. Yoshua

  @mees kees,
  Tegen recept is heel simpel.
  Een garage box kopen of huren.

 3. w

  Kanaleneiland, banlieue in wording

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).