Wie herkent deze twee jongens die verdacht worden van mishandeling aan de Vleutenseweg in Utrecht? Wie herkent deze twee jongens die verdacht worden van mishandeling aan de Vleutenseweg in Utrecht?

Wie herkent deze twee jongens die verdacht worden van mishandeling aan de Vleutenseweg in Utrecht?

Wie herkent deze twee jongens die verdacht worden van mishandeling aan de Vleutenseweg in Utrecht?
De politie brengt de verdachten nu nog onherkenbaar in beeld, zodat ze zich vrijwillig kunnen melden.
De politie heeft foto’s gedeeld waarop twee personen te zien zijn die mogelijk verantwoordelijk zijn voor een mishandeling aan de Vleutenseweg in Utrecht. Omdat beide verdachten vermoedelijk minderjarig zijn, staan ze nu nog onherkenbaar in beeld.

De politie heeft foto’s gedeeld waarop twee personen te zien zijn die mogelijk verantwoordelijk zijn voor een mishandeling aan de Vleutenseweg in Utrecht. Omdat beide verdachten vermoedelijk minderjarig zijn, staan ze nu nog onherkenbaar in beeld.

Vrijdag 7 april zaten twee personen rond 17.30 uur bij de bushalte Hasebroekstraat aan de Vleutenseweg te wachten. Zij worden aangesproken door twee jongens die in bus 28 richting Vleuten zaten. Eén van die jongens beledigt de slachtoffers en spuugt op het moment dat de bus de deuren sluit ook in hun richting. Als de bus weer begint te rijden manen de jongens de chauffeur te stoppen om vervolgens uit te stappen.

“De jongens lopen terug naar de bushalte en zijn duidelijk uit op een conflict”, aldus de politie. Omstanders die het zien gebeuren grijpen in en zeggen tegen de jongens dat ze moeten vertrekken. Wanneer deze omstanders zelf zijn vertrokken komen de jongens weer terug.

Geslagen

“Er vindt een woordenwisseling plaats waarna één van de slachtoffers meermaals in het gezicht wordt geslagen door één van de jongens. Vervolgens zijn beide jongens er vandoor gegaan in de richting van de Jan Pieterzoon Coenstraat.”

Op de foto’s zijn de verdachten nu nog onherkenbaar, maar als zij zich niet melden bij de politie worden beelden gedeeld waarop de jongens wel herkenbaar zijn. Bekijk hier het signalement van beide verdachten.

Gekoppelde berichten

14 Reacties

Reageren
 1. S

  Altijd handig: onherkenbaar gemaakte foto’s gebruiken. Dat schiet natuurlijk niet op @politie!
  Niet de leeftijd zou doorslaggevend moeten zijn, maar de ernst van het delict. Nogal boeien of ze 17 of 18 zijn namelijk…

 2. LOESJE P.

  @S;
  Eens!

 3. Geenstijl@Utrecht

  Kijk dat is nog eens opsporing in de stad Utrecht, daders worden geblurd als dader,want ja zo herken je ze natuurlijk.
  Recht doen aan het slachtoffer is belangrijker dan privacy.

 4. Utrecht@Utrecht

  Ach het slachtoffer was natuurlijk een makkelijke prooi,lafaards pikken altijd de juiste mensen.

 5. Mo

  Ze lijken wel op iemand die ik ken

 6. Margriet

  Het kan wel helpen, want nu weten die jongens dat ze gezocht worden en dat de foto herkenbaar zal worden gepubliceerd als ze zich niet melden.

 7. Hansje

  Ja ik herken ze onmiddellijk, het zijn blur1 en blur2,het moeten ze zijn.

 8. jan

  Ja ik! het is wederom blurhead ben en vaaghoofd frits

 9. BdV

  Wie herkent deze onherkenbaar gemaakte…. tsja.

 10. Scherpschutter

  Diederik en Boudewijn, twee jonge ambitieuze moleculaire fysici, die dromen van het ontrafelen van de diepste geheimen van het universum. Kan niet missen.

 11. Katja

  Lekker vaag, die onzin van blurren moet stoppen.

 12. Geenstijl@Utrecht

  Als zo’n held bént om iemand in elkaar te slaan,heb je ook het recht op privacy verspeeld lijkt mij,zeker aangezien dit echt zinloos geweld was.

 13. Ouwe Henk

  Geblunderd.

 14. Jes

  Kom op zeg, we hebben in onze jonge jaren allemaal toch wel lukraak wat mensen mishandeld? Straks komt hun toekomst in gevaar als ze herkenbaar op de foto staan.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).