Juwelier aan Amsterdamsestraatweg beschoten | De Utrechtse Internet Courant Juwelier aan Amsterdamsestraatweg beschoten | De Utrechtse Internet Courant

Juwelier aan Amsterdamsestraatweg beschoten

Juwelier aan Amsterdamsestraatweg beschoten
De pas geopende Juwelier Nawar aan de Amsterdamsestraatweg is beschoten. De eigenaren ontdekten maandagmiddag meerdere kogelgaten in de deur van de zaak.

De pas geopende Juwelier Nawar aan de Amsterdamsestraatweg is beschoten. De eigenaren ontdekten maandagmiddag meerdere kogelgaten in de deur van de zaak.

In het houten raamkozijn zaten meerdere inslagen en in de ruit van de winkel was een kogelinslag te zien. Ook werd er in de vitrine achter de ruit een vervormde patroon gevonden.

De politie is gealarmeerd en heeft een onderzoek ingesteld. Er moet tussen zaterdagmiddag 18.30 uur en maandagmiddag 13.00 uur zijn geschoten op de gevel van de juwelier.

De politie is op zoek naar mensen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben.

7 Reacties

Reageren
 1. Rietje

  De Amsterdamsestraatweg is nogal lang. Als je getuigen zoekt is het wellicht handig ietsie specifieker te zijn. #justsaying

 2. Fred

  Is dit de nieuwe trend in Utrecht? Zaken beschieten vanaf de scooter?

  Ik vind het overigens wel apart dat je als juwelier aan de Straatweg gaat zitten? Is dit niet een of andere witwastoko, net als al die kapsalons, nagelstudio’s en massagesalons?

 3. JdV

  Onmiddellijk sluiten uiteraard. Zijn die eigenaren nou helemaal gek geworden, om zo maar op hun winkel te laten schieten !

 4. Rottebert Peermans

  Gezien het beleid van de gemeente (beschoten = gesloten) is het eigenlijk beter om geen aangifte te doen als ondernemer. Een nieuwe ruit en een beetje plamuur is goedkoper dan vijf weken omzet mislopen. De daders worden toch niet gepakt. En op een trap na van de burgemeester in de vorm van ongefundeerde beschuldigingen van louche zaakjes zit je ook niet te wachten.
  Quote: “Doen alsof de mensen die worden beschoten van niets weten, dat lijkt me iets te makkelijk.” -Jan van Zanen

 5. Katja

  Pas geopend en nu al beschoten, ze weten hem snel te vinden.
  @Fred, inderdaad massagesalons, nagelstudio’s en kappers…eenvormigheid troef.

 6. Berend

  Maar wat was deze waarschuwing en van wie? Kanaalstraat taferelen!

 7. Berk

  Blij dat Jan van Zanen burgemeester van Utrecht is en niet Rottebert Peermans; de naieviteit druipt van je opmerking af.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).