Woning aan Rijnlaan in Utrecht flink beschadigd na explosie van zwaar vuurwerk Woning aan Rijnlaan in Utrecht flink beschadigd na explosie van zwaar vuurwerk

Woning aan Rijnlaan in Utrecht flink beschadigd na explosie van zwaar vuurwerk

Woning aan Rijnlaan in Utrecht flink beschadigd na explosie van zwaar vuurwerk
Zwaar vuurwerk heeft in de nacht van maandag op dinsdag ‘flinke’ schade veroorzaakt aan een huis aan de Rijnlaan in Utrecht. De recherche zegt uit te gaan van een misdrijf en onderzoekt de zaak.

Zwaar vuurwerk heeft in de nacht van maandag op dinsdag ‘flinke’ schade veroorzaakt aan een huis aan de Rijnlaan in Utrecht. De recherche zegt uit te gaan van een misdrijf en onderzoekt de zaak.

Het zware vuurwerk explodeerde rond 03.45 uur bij een huis aan de Rijnlaan. Volgens de politie ontstond er ‘flinke’ schade aan de voorzijde van de woning en ook het huis van de buren liep schade op aan de voorzijde. Op het moment van de explosie waren er geen mensen thuis.

De recherche gaat uit van een misdrijf. Momenteel wordt er tactisch en technisch onderzoek gedaan. “Op die manier proberen we meer informatie te vinden over de toedracht van deze explosie”, laat de politie daarover weten.

Daarnaast is het onderzoeksteam op zoek naar mensen met meer informatie zoals bijvoorbeeld camerabeelden.

5 Reacties

Reageren
 1. Jos

  Tja, dit is die ontluiking van de sluimerende zwaardere criminaliteit (hele zware), waarin Jan van Zanen heeft verzuimd actie te ondernemen, als hoofdverantwoordelijke. Onder zijn bewind is internationaal georganiseerde misdaad in Utrecht tot wasdom gekomen (denk aan Taghi). Dat er nog mensen zijn die Jan een goede burgemeester durven te noemen. Tssss.

 2. sneuschutter

  @Jos
  ja hoor haha, dus de voormalige burgemeester is hier hoofdverantwoordelijk voor? LOL

 3. Lombokker

  @Jos
  Nogal flauw om Jan van Zanen hier de schuld van te geven, hij waarschuwde juist vaak tegen de vermenging van onder- en bovenwereld, en heeft in mijn beleving best veel gedaan om de zware criminaliteit in Utrecht tegen te gaan.

  Dat het steeds verder uit de hand loopt is vooral een gevolg van naïviteit en onwil in de landelijke politiek, waar velen nog steeds stug vasthouden aan het mantra uit de jaren zestig van de vorige eeuw dat misdaad voorkomt uit onrechtvaardigheid in onze maatschappij waar criminelen het slachtoffer van zijn.

 4. Jos

  @ Lombokker

  Onjuist. Dat was de huidige burgemeester, die dat deed. Loop je nu opzettelijk nepnieuws te verspreiden?

  @ Sneuschutter en Lombokker.

  De (vorige burgemeester) WAS VERANTWOORDELIJK voor het niet goed op dat dossier zitten als hoofdverantwoordelijke en iets met een veiligheidsregio.

 5. Scherpschutter

  En we hebben nog wel een vuurwerkverbod! LOL

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).