Woningen gesloten aan Ina Boudier-Bakkerlaan na vondst hennepkwekerijen | De Utrechtse Internet Courant Woningen gesloten aan Ina Boudier-Bakkerlaan na vondst hennepkwekerijen | De Utrechtse Internet Courant

Woningen gesloten aan Ina Boudier-Bakkerlaan na vondst hennepkwekerijen

Woningen gesloten aan Ina Boudier-Bakkerlaan na vondst hennepkwekerijen
De burgemeester heeft twee woningen aan de Ina Boudier-Bakkerlaan voor een jaar gesloten. In augustus werden vier mensen aangehouden toen een hennepkwekerij en harddrugs werd gevonden.

De burgemeester heeft twee woningen aan de Ina Boudier-Bakkerlaan voor een jaar gesloten. In augustus werden vier mensen aangehouden toen een hennepkwekerij en harddrugs werd gevonden.

Op basis van binnengekomen informatie gingen agenten op 29 augustus twee woningen binnen aan de Ina Boudier-Bakkerlaan. Daar troffen zij twee hennepkwekerijen aan. Ook vonden ze een handelshoeveelheid harddrugs.

Vier personen werden aangehouden, twee mannen uit Utrecht van 19 en 48 jaar oud, een 49-jarige vrouw uit Utrecht en een 36-jarige man uit Werkhoven. De hennepkwekerijen zijn direct geruimd en vernietigd. De burgemeester heeft nu onder andere door deze vondst de woningen voor de duur van twaalf maanden gesloten.

5 Reacties

Reageren
 1. Reguurder

  Ach de bewoners lachen zich een breuk om de gemeente Utrecht, en al helemáál om van Zanen.
  Ze wonen op het terrein in een andere woning die illegaal geplaatst is, hahahahaha.
  Nee hoor dit is gewoon een papieren tijger, en de belasting en een ontneming lachen ze zich een breuk om.
  De gemeente Utrecht is de clown waar deze bewoners hartelijk om lachen.

 2. Rottebert Peermans

  Woningen of woonwagens?

 3. HBaergroy

  We zijn allemaal allang uitgekeken hierop. Kappen met die kostbare, contraproductieve onzin. Die hele drugsdrooglegging was een grote historische fout, die veel meer problemen heeft veroorzaakt dan hij heeft opgelost. Gewoon legaliseren en je hoort er weinig meer over. Eerst de wiet, daarna kijken we naar de rest. Er komt een enorme hoeveelheid geld en mankracht vrij om echte problemen op te lossen.

 4. Cico

  Diplomatiek opgeschreven hoor. Ook al weet iedereen direct dat het gaat om dat kamperdorp aan de IBB-laan. De rest zijn allemaal winkels, scholen en studentenflats

 5. [email protected]

  Wat ik nou zo vreemd aan deze sluitingen vind, is dat sluitingen bestuursrechtelijk zijn gebaseerd om drugspanden te sluiten van waaruit gedeald word, waar dus drugsverslaafden aan de deur komen met de nodige overlast voor omwonenden.
  Ik heb nog nooit meegemaakt dat het zo druk was bij een henneppand dat de buren er last van hadden, interessant is ook een uitspraak van een rechtbank die dit dus ook vond.
  Deze woningen zijn eigendom, waarom dan sluiten, en waarom moet iemand naast strafrechtelijk en financieel, ook nog eens op deze bestuursrechtelijke wijze gestraft worden, de gemeente Utrecht haalt alles uit de kast om haar inwoners op diverse wijze te straffen/pakken, maar als het betreft een ambtenaar dan word het bedekt met de mantel der liefde en doet men het zwijgen toe.
  En de gemeenteraad zit erbij en kijkt ernaar, een glas en een plas en het blijft zoals het was, op naar de Democratuur Utrecht.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).