Zes jongens overvallen man op Smakkelaarsveld | De Utrechtse Internet Courant Zes jongens overvallen man op Smakkelaarsveld | De Utrechtse Internet Courant

Zes jongens overvallen man op Smakkelaarsveld

Zes jongens overvallen man op Smakkelaarsveld
Archieffoto Smakkelaarsveld
Een man is donderdagavond door een groep van zes jongens beroofd op het Smakkelaarsveld. Het incident vond rond 22.00 uur plaats in de buurt van de fietsenstalling.

Een man is donderdagavond door een groep van zes jongens beroofd op het Smakkelaarsveld. Het incident vond rond 22.00 uur plaats in de buurt van de fietsenstalling.

Naar aanleiding van de melding van het slachtoffer is één verdachte al gearresteerd. Om de persoon in te rekenen hebben agenten pepperspray moeten gebruiken.

De identiteit van de vijf andere jongens is nog onbekend. De politie is op zoek naar getuigen van de overval. Wat er precies is buitgemaakt is niet bekend.

14 Reacties

Reageren
 1. Nlz

  Degene die opgepakt is weet uiteraard precies wie zijn maten waren. Misschien tijd voor een wetswijziging die toestaat om deze flapdrol vast te houden tot hij alle vijf de namen en rugnummers van zijn brothers-in-crim heeft opgegeven.

 2. Trammelantje

  Ja hoor helemaal mee eens binnen blijven!

 3. Yoshua

  @Nlz.

  Maar dan wel op jouw kosten graag.
  Zie het al voor mij dat die gast na 30 jaar vastzitten nog steeds geen namen heeft genoemd.
  Ik geef liever geld uit aan ouderenzorg.

 4. Kadoendra

  @Yoshua

  Er is zelfs een mogelijkheid dat die gast helemaal niet kan praten dus dan heeft hij over 100 jaar nog steeds geen namen genoemd.

 5. Reactionaire rechtse zak.

  Met z’n zessen maar?? Die man is dan toch zeker wel van achter aangevallen hè?
  Ik bedoel, je kan wel heel manhaftig in je eentje iemand op z’n nek springen maar dan loop je wel risico’s. Bovendien. Ook de schoorsteen van de modale straatrover moet blijven roken natuurlijk.
  ps: iemand nog bespuugd misschien?

 6. Nlz

  @ Yoshua: Als ik mag helpen om hem uhm… “aan te moedigen” om namen te noemen, ja hoor.
  @ Kadoendra: Dan schrijft-ie ze maar op.

 7. Cor Nelis

  Oog om oog, tand om tand: ze zullen best geweld gebruikt hebben om het slachtoffer te dwingen zijn waardevolle spullen af te staan, dus nu ook maar geweld gebruiken om achter de namen van zijn maten te komen, lijkt mij….

 8. Kadoendra

  @NIz

  Maar misschien heeft die gast ook geen handjes ………

 9. Yoshua

  @Nlz
  Logisch.
  Je wilt geweld plegen zodat een concurrent geweldpleger namen gaat noemen van zijn mede geweldplegers.
  Dacht dat je medelijden had met het slachtoffer en geweld afkeurde.
  Ik proef jaloezie.

 10. [email protected]

  Wij kijken vooral weg van dit soort incidenten, is het moto van het stadsbestuur, wij gaan liever door met pappen en nathouden.
  Ik hoop dat het slachtoffer het goed maakt.

 11. Robertjc

  Aanslagen, schiet-‘incidenten’, ramkraken, uitlokking, steekpartijen, inrijden op drommen mensen, overvallen, hufterig verkeersgedrag. Of, anders gezegd: angst aanjagen, maatschappelijk ontwrichten, dood en verderf zaaien. ‘t Lijkt wel of ik naar een verslag over het Midden-Oosten zit te kijken. Er wordt wel eens gezegd: dat je je eigen droom moet durven te leven. Inmiddels leef ik in mijn eigen nachtmerrie. Zelden heb ik zo gesnakt naar de wekker.

 12. MJPD

  “Curling ouders…”, die zolderkamer term moest ik even googlen… Weer wat geleerd.

 13. Fred

  @ Katoendra:
  Mensen kunnen zelfs leren tekenen/schilderen/schrijven met de mond of met voeten, dus zo snel opgeven is nergens voor nodig.

 14. Willow

  Mee eens met Nlz.
  @ Kadoendra: ik ben van overtuigd dat het ook goed zou zijn voor ouderenzorg op termijn. Als ervaringsdeskundige (als tiener) kan ik je vertellen dat ik vermeed alle “activiteiten” die een heel lang gevangenisstraf konden uitlokken. De lage straffen in Nederland schrikken niet veel af.
  En, de ouderen zullen ook veiliger op straat kunnen bewegen.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).