Ben Harper met akoestische show naar TivoliVredenburg | De Utrechtse Internet Courant Ben Harper met akoestische show naar TivoliVredenburg | De Utrechtse Internet Courant

Ben Harper met akoestische show naar TivoliVredenburg

Ben Harper met akoestische show naar TivoliVredenburg

Langzaamaan loopt de agenda van TivoliVredenburg vol, en niet met de minste artiesten. De Amerikaanse singer songwriter, Ben Harper, heeft een akoestisch optreden toegezegd in de oude zaal van het nieuwe muziekpaleis op vrijdag 2 mei.

Blues, folk, soul en gospel. Ben Harper is moeilijk is een hokje te stoppen. De man met zijn gitaar – hij wordt geroemd om zijn gitaarspel en met name zijn slidespel – speelt over de hele wereld. Zijn debuutalbum Welcome To The Cruel World (1994) werd nota bene eerder opgepikt in Europa en Australië dan in zijn thuisland, maar ook Amerika is inmiddels veroverd.

Op 2 mei zal Ben Harper in TivoliVredenburg een speciale akoestische set spelen, met nummers uit zijn twintig jaar durende carrière.

De voorverkoop van het concert begint op donderdag 28 november om 10.00 uur.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).