De beste uittips voor het weekend in Utrecht | De Utrechtse Internet Courant De beste uittips voor het weekend in Utrecht | De Utrechtse Internet Courant

De beste uittips voor het weekend in Utrecht

De beste uittips voor het weekend in Utrecht
Donderdag Concert: Brian Setzer’s Rockabilly Riot

Het is weer bijna weekend! Waar moet je zijn? DUIC zocht het voor je uit en geeft tips.

Donderdag

Film: HAFF x LHC: Première Louise en hiver

Het Louis Hartlooper Complex en het Holland Animation Film Festival organiseren samen een speciale animatiefilmavond rondom de première van de Franse animatiefilm Louise en hiver. Voor de hoofdfilm worden twee korte animatiefilms vertoond, de inleiding is van Lex Veerkamp (HAFF) en na afloop kun je een gratis drankje drinken.

Donderdag

Concert: Brian Setzer’s Rockabilly Riot

De Amerikaanse zanger/gitarist Brian Setzer is bijna eigenhandig verantwoordelijk voor de revival van twee genres: rockabilly en swing. Als frontman van The Stray Cats veroorzaakte hij begin jaren tachtig een rockabilly-rage met hits als ‘Runaway Boys’ en ‘Rock This Town’. Halverwege de jaren negentig begon hij een tweede carrière met zijn negentienkoppige Brian Setzer Orchestra, maar vanavond treedt hij op met zijn viermansband Rockabilly Riot.

Vrijdag

Dansen: Zomergasten

Het is tijd voor de zomer! In EKKO kun je elke vrijdag dansen bij Zomergasten. Zij zorgen ervoor dat je na een heerlijke dag in het park, op het terras of op het strand, de nacht inrolt met genoeg zinderende zomermuziek tot de zon weer opkomt. De eerste editie is deze week, met Club Sauvage. Een eigenzinnige avond die grijpt naar de iconen van de clubcultuur. Of het nu disco, afro, house of obscure beats zijn, alles wat dansbaar is komt voorbij.

Zaterdag

Club: MORD labelnight

MORD is een van de toonaangevende technolabels van het moment. Ze hosten labelnights in verschillende clubs over de hele wereld. Laatst bijvoorbeeld nog in de fameuze Berlijnse club Berghain. Deze zaterdag staan ze weer hier in Utrecht, in club BASIS. Labelbaas Bas Mooy neemt deze keer Scalameriya b2b VSK en A001 mee.

Zijn we nog iets vergeten? Je kunt jouw uittip hieronder plaatsen.

1 Reactie

Reageren
  1. Anika Redhed

    http://utrechtblaast.nl/
    Allemaal leuke gratis concerten buiten!

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).