Bevrijdingsfestival Utrecht maakt eerste namen voor dit jaar bekend Bevrijdingsfestival Utrecht maakt eerste namen voor dit jaar bekend

Bevrijdingsfestival Utrecht maakt eerste namen voor dit jaar bekend

Bevrijdingsfestival Utrecht maakt eerste namen voor dit jaar bekend
Het Bevrijdingsfestival Utrecht heeft donderdag de eerste namen voor de editie van dit jaar bekendgemaakt. Zanger Claude is de ‘Ambassadeur van de Vrijheid’ die op 5 mei naar Utrecht komt.

Het Bevrijdingsfestival Utrecht heeft donderdag de eerste namen voor de editie van dit jaar bekendgemaakt. Zanger Claude is de ‘Ambassadeur van de Vrijheid’ die op 5 mei naar Utrecht komt.

Het Bevrijdingsfestival kampte vorig jaar met financiële problemen, maar omdat het ministerie de portemonnee trekt kan het festival dit jaar gewoon doorgaan, werd in februari bekend. Het Bevrijdingsfestival Utrecht is dan ook druk bezig met de voorbereidingen en maakt donderdag de eerste artiesten bekend die op 5 mei zullen optreden in Park Transwijk.

Zanger Claude, bekend van zijn debuutsingle ‘Ladada (Mon Dernier Mot)’, is een van de Ambassadeurs van de Vrijheid en zal op 5 mei naar Utrecht komen. Daarnaast staan onder meer powertrio DeWolff, de vijfkoppige band De Bankzitters, hiphop-band The Cool Quest en Utrechts dj-duo Disko Disko op het podium in Park Transwijk.

Het festival maakt binnenkort nog meer namen bekend.

8 Reacties

Reageren
 1. Ihsan

  Ik kreeg een telefoontje van het bevrijdingsfestival met de vraag of ik via het festival reclame wilde maken voor mijn bedrijf. Ik ben er erg van geschrokken. Sowieso ben ik altijd al tegen het bevrijdingsfestival geweest, omdat ik vind dat je de vrijheid niet op die manier hoort te “vieren”(met drank, drugs, en slechte muziek – er zijn al genoeg van zulke festivals). Maar het het feit dat ze het als een commercieel product verkopen is gewoon ziekelijk. Het hoort een dag te zijn gevuld met debat, kunst en cultuur, niet commercie.

 2. Katja

  @Ishan, mooi opgemerkt.

 3. Pee

  Neem wat te drinken en je bent blut.
  De prijzen die gevraagd worden is abnormaal.

 4. Ada Sok

  organiseer eens iets voor 50 plussers. Leuke ouderwetse hollandstalige muziek. nee alleen maar studenten en jongeren voor ons is er nooit iets. niks nada. Laat andré rieu eens komen aan het lepelenburg of het smakkelaars oid.. ipv al die rotzooi bonkie bonkie bonze bonze herrie

 5. WvR

  @Ada Sok:
  Van mij hoeft André Rieu niet te komen hoor.
  En “leuke ouderwetse hollandstalige muziek” zit ook niet direct op te wachten.

  “Organiseer eens iets voor mij” lijkt dichter in de buurt te komen van wat je wilt.

  Organiseer zelf iets zou ik zeggen.

 6. Adrie Vilters

  Ik ben 60+ en hou van herrie dit tot ergenis van wijlen mijn vader die van nederlands talige muziek hield dat het meer voor de jeugd is vindt ik goed het bevrijdings verhaal moet doorgeven worden iets bredere opzet qua smaak genre mag wel en geen commerciële opzet is ook goed mijns inzien

 7. Beskebar

  Geef elke van die bierzuipers gewoon een koptelefoon of oortjes zodat ik dat schijtgeluid niet hoef te horen. Elke jaar stoor ik me aan deze evenement.

 8. Pieter van der woel

  Weer niets voor 40+ ers… Ik wil graag normale muziek horen. Swing, Blues, Pop, Rock, Geen bonkie bonkie.. het maakt mij niet uit …. Nederlandstalig, Klassiek , diversiteit. Maar dan wel échte diversiteit.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).