Bier en Appelsap tipt vijf uitjes voor ouders en kinderen | De Utrechtse Internet Courant Bier en Appelsap tipt vijf uitjes voor ouders en kinderen | De Utrechtse Internet Courant

Bier en Appelsap tipt vijf uitjes voor ouders en kinderen

Bier en Appelsap tipt vijf uitjes voor ouders en kinderen
Vrijstaat Zomercampus
Bier en Appelsap is een online magazine voor ouders in de regio Utrecht met tips om met je kinderen op pad te gaan. Bier en Appelsap houdt van horeca, cultuur, natuur en geeft elke week een overzicht van de leukste weekendtips!

Bier en Appelsap is een online magazine voor ouders in de regio Utrecht met tips om met je kinderen op pad te gaan. Bier en Appelsap houdt van horeca, cultuur, natuur en geeft elke week een overzicht van de leukste weekendtips!

Speciaal voor DUIC heeft Bier en Appelsap een leuke selectie weekendtips gemaakt!

Berlijnplein 008De Vrijstaat op Safari
Ga vrijdag naar het Berlijnplein voor een unieke Stadssafari! Ga onder begeleiding van de jonge gidsen van De Vrijstaat op expeditie door de wildernis van het LR Centrum en laat je verrassen door theatrale ontmoetingen en pop-up performances. De safari is gratis, de maaltijd na afloop 10 euro p.p.

Wanneer: vrijdag 19 augustus, om 17.00 uur
Waar: Berlijnplein, Utrecht
Meer info: website van de Vrijstaat

A lazy weekend XLA Lazy Weekend XL
Een wel hele bijzondere XL editie van A Lazy Sunday Afternoon! Op het Berlijnplein zal in het weekend van 20 en 21 augustus een heus Labyrint verschijnen. Zoek de artiesten die zich verstopt hebben in het doolhof. Blijf je stiekem rondjes lopen? Klim dan gewoon even in de uitkijktoren om de boel van boven te bekijken. Op een van de podia is een speciaal kinderprogramma en voor de honger zijn er diverse foodtrucks!

Wanneer: 20 en 21 augustus 13.00 uur – 21.30 uur
Waar: Berlijnplein, Utrecht
Meer info: Facebookpagina event

Geertjes HoeveZomerfeest op de Geertjes Hoeve
Het einde van de zomervakantie wordt bij de Geertjes Hoeve op een passende manier afgesloten! Geniet van het boerenterras of doe mee aan de boerenspelen. Er is een speciale mini boerengolfbaan waar je aan mee kan doen! Er zijn ook ponyritjes, flesjes melk voor de lammetjes en een bakje bix voor de geiten! En er zijn optredens van zangeres Vercraeye en Poppentheater Bommel de Bij!

Wanneer: 20 en 21 augustus 10.00 – 17.00 uur
Waar: Geertjes Hoeve, Haarzuilens
Meer info: website Geertjes Hoeve

Hobby_(Falco_subbuteo)_(3)Op zoek naar roofvogels in Boswachterij Austerlitz
Op zondagochtend 21 augustus kom je alles te weten over de roofvogels van boswachterij Austerlitz. Tijdens een mooie wandeling door het bos vertellen ervaren Staatsbosbeheer gidsen je alles over het leven van deze dieren. Buizerds, haviken, sperwers en uilen jagen op andere dieren. Dat vraagt om behendigheid en een speciale lichaamsbouw. In het bos zijn van deze soorten meerdere broedparen aanwezig. Graag van tevoren even aanmelden.

Wanneer: zondag 21 augustus, 8.00 uur
Waar: start bij Beauforthuis in Austerlitz
Meer info: website Beauforthuis

BeachKids Beach Party bij Bistro Belle
Zondagmiddag is het weer tijd voor een kinderdisco bij Bistro Belle en deze zondagmiddag is het een hele speciale: een Kids Beach Party! Bistro Belle krijgt een strandsfeertje, er is een springkussen, kinderen kunnen knutselen en voor de ouders zijn er cocktails!

Wanneer: zondag 21 augustus
Waar: Bistro Belle, Oud Zuilen
Meer info: website Bistro Belle

Wil je meer tips? Bier en Appelsap selecteert elke week de leukste weekendtips om op pad te gaan met je kinderen in de regio Utrecht.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).