Bier en Appelsap tipt vijf uitjes voor ouders met jonge kinderen | De Utrechtse Internet Courant Bier en Appelsap tipt vijf uitjes voor ouders met jonge kinderen | De Utrechtse Internet Courant

Bier en Appelsap tipt vijf uitjes voor ouders met jonge kinderen

Bier en Appelsap tipt vijf uitjes voor ouders met jonge kinderen
Bier en Appelsap is een online magazine voor ouders in de regio Utrecht met tips om met je kinderen op pad te gaan. Bier en Appelsap houdt van horeca, cultuur, natuur en geeft elke week een overzicht van de leukste weekendtips!

Bier en Appelsap is een online magazine voor ouders in de regio Utrecht met tips om met je kinderen op pad te gaan. Bier en Appelsap houdt van horeca, cultuur, natuur en geeft elke week een overzicht van de leukste weekendtips!

www.bierenappelsap.nl

Speciaal voor DUIC heeft Bier en Appelsap een leuke selectie weekendtips gemaakt!

BombardonKinderkledingmarkt en speelgoedverkoop door en voor kids

Kinderdagverblijf de Bombardon organiseert een kinderkledingmarkt. Kinderen kunnen hun speelgoed verkopen. Het kinderdagverblijf wordt gerund door ouders. Heb je hier interesse in? Er zijn plekjes vrij, dus een mooie gelegenheid om een kijkje te nemen!

Wanneer: zaterdag 19 maart, 10.00 -13.00
Waar: De Bombardon, Utrecht
Meer info: Facebookpagina van de Bombardon

Buitenfeest

Een dag vol Buitenfeest op Griftsteede! In de ochtend is het peuterspektakel. In de middag kunnen kinderen hun talenten meten in een 6-Kamp, sportief meedoen met de Bootcamp of kijken bij de demonstratie over kiemgroente. Kijk voor het volledige programma op de website van de Griftsteede.

Wanneer: 20 maart, 10.00 – 16.30
Waar: De Griftsteede, Utrecht
Meer info: Website van Utrecht Natuurlijk

De BoswerfFestival Zeist Vertelt (6-10)

In het kader van WereldvertelDag gaat op De Boswerf de tipi open voor mooie verhalen. De vertellers zijn Wim van der Ende en Imke Abbas. De verhalen zijn geschikt voor kinderen van 6 – 10 jaar en duren ongeveer 35 minuten. De Boswerf ligt in het bos. Dus kun je meteen lekker wandelen!

Wanneer: 20 maart, 13.30 en 15.00
Waar: De Boswerf, Zeist
Meer info: website van de Boswerf

Beweeg als een beest! (beweegrace voor 7+)

Steede Hoge Woerd organiseert een beweegrace waarmee je een rit met de ponykar kunt winnen! Ren als een kip, draaf als een geit en galoppeer als een pony!

Wanneer: 20 maart, 14.00 -16.00
Waar: Steede de Hoge Woerd, De Meern
Link

Maarten de MeeuwMaarten de Meeuw (5+) door TG Winterberg

Zin in een voorstelling op zondagmiddag? Ga dan naar de Stadsschouwburg voor Maarten de Meeuw. Maarten de Meeuw is een voorstelling over de durf om je nek uit te steken, je vleugels uit te slaan en te vliegen.

Wanneer: zondag 20 maart, 14.00
Waar: Stadsschouwburg, Utrecht
Meer info: website van de Stadsschouwburg

Wil je meer tips? Bier en Appelsap selecteert elke week de leukste weekendtips om op pad te gaan met je kinderen in de regio Utrecht. www.bierenappelsap.nl

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).