Bunker in het Wilhelminapark wordt gratis expositieruimte voor jonge kunstenaars - De Utrechtse Internet Courant Bunker in het Wilhelminapark wordt gratis expositieruimte voor jonge kunstenaars - De Utrechtse Internet Courant

Bunker in het Wilhelminapark wordt gratis expositieruimte voor jonge kunstenaars

Bunker in het Wilhelminapark wordt gratis expositieruimte voor jonge kunstenaars

Het was een schuilplaats, nu is het een gratis expositieruimte voor jonge en vernieuwende kunstenaars: de bunker in het Wilhelminapark.

“De bunker in het Wilhelminapark stond jaren leeg. Medio vorig jaar kreeg ik te horen dat de bunker te huur kwam en heb toen met nog een aantal Utrechtse kunstenaars het initiatief genomen de bunker te gaan gebruiken als expositie ruimte en voor andere creatieve invullingen” vertelt initatiefnemer en fotograaf Daan Bramer.

Samen met Daniel Baeten, Jasper Timmermans en Mark Schevers vroeg Bramer de benodigde vergunningen aan. Afgelopen weekend, op zaterdag 31 mei, ging de eerste expositie van start. De eer is aan Daniel de Bruin, student visual arts en design aan de HKU. Speciaal voor de expositie maakte de Bruin geheel nieuw werk onder de titel This New Technology. Zijn expositie is nog tot 29 juni te bekijken.

De officiële opening van de ExBunker zal op zondag 15 juni om 15:30 uur plaatsvinden tijdens de Dag van het Wilhelminapark.

2014-05-31 12.19.43

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).