Caro Emerald komt naar Utrecht voor slotconcert Europese tournee | De Utrechtse Internet Courant Caro Emerald komt naar Utrecht voor slotconcert Europese tournee | De Utrechtse Internet Courant

Caro Emerald komt naar Utrecht voor slotconcert Europese tournee

Caro Emerald komt naar Utrecht voor slotconcert Europese tournee
Caro Emerald komt op 14 november naar TivoliVredenburg voor het slotconcert van haar Europese tournee.


Caro Emerald komt op 14 november naar TivoliVredenburg voor het slotconcert van haar Europese tournee.

Sinds de release van het laatste album, ‘The Shocking Miss Emerald’ in 2013 heeft Caro Emerald veel bijzondere momenten meegemaakt: het album kwam binnen op de eerste plek in de albumcharts in Nederland en Engeland en het behaalde de top 3 in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Ook deed ze een uitverkochte arenatour in Groot-Brittannië met onder andere een optreden in de 02 Arena in Londen. Tevens stond ze vorig jaar op het prestigieuze Glastonbury Festival.

Voorafgaand aan deze najaarstour bezoekt Caro in mei voor de eerste keer Azië, met drie concerten in Japan en een optreden op het Seoul Jazz Festival in Zuid-Korea. Op dit moment is de ‘A Night Like This’-zangeres bezig met opnames in de studio en met het ontwikkelen van nieuw materiaal wat dit jaar nog uit zal komen en waar tijdens het concert ook veel van te horen zal zijn.

Het optreden zal plaatsvinden in de Ronda. De kaartverkoop begint op 20 februari.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).