Clubtour Utrechtse band Kensington nu al volledig uitverkocht | De Utrechtse Internet Courant Clubtour Utrechtse band Kensington nu al volledig uitverkocht | De Utrechtse Internet Courant

Clubtour Utrechtse band Kensington nu al volledig uitverkocht

Clubtour Utrechtse band Kensington nu al volledig uitverkocht

De clubtour van Kensington aan het einde van dit jaar is volledig uitverkocht. Dat meldt de Utrechtse band dinsdag op Twitter.

Voordat de club tour op 18 november van start gaat, geeft Kensington nog concerten in tientallen dorpen en steden door heel het land.

Deze maand staan ze bijvoorbeeld op het Indian Summer Festival in Broek op Langedijk en op Parkpop in Den Haag. In augustus geven ze acte de présence op Lowlands, dat al een aantal maanden is uitverkocht.

TivoliVredenburg

De club tour – die bestaat uit twaalf concerten in elf steden – start met een concert in Rotown in Rotterdam. Als laatste wordt ons eigen TivoliVredenburg aangedaan, op 12 december. Pech voor de fan zonder kaartje, alle concerten zijn dus uitverkocht.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).