Dagtip: Creative Life, 30 secondstoernooi en accordeonconcert Hangzi Wang | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Creative Life, 30 secondstoernooi en accordeonconcert Hangzi Wang | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Creative Life, 30 secondstoernooi en accordeonconcert Hangzi Wang

Dagtip: Creative Life, 30 secondstoernooi en accordeonconcert Hangzi Wang
Archieffoto: De hal van de Werkspoorkathedraal tijdens de opbouw van een festival.
Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Wat Creative Life in de Werkspoorkathedraal
Waar Werkspoorkathedraal, Tractieweg 41
Hoe laat 10.00 – 17.00 uur
Prijs
12 euro online, 15 euro aan de deur 

Ben je graag creatief bezig, of ben je op zoek naar inspiratie? Bij het Creative Life festival, dat dit weekend in de Werkspoorkathedraal wordt gehouden, kan je je dan naar hartenlust uitleven. De grote hal staat vol stands met creatieve ondernemers, vormgevers en interieurdesigners. Natuurlijk is er ook aan eten gedacht: meerdere foodtrucks hebben hun kamp opgeslagen op het terrein. Parkeren is gratis. Kijk voor meer informatie op de site van Creative Life.

Wat 30 Seconds-toernooi
Waar Filmcafé, CAB-rondom 90A
Hoe laat 20.30 – 23:30 uur
Prijs
10 euro inschrijfkosten per team 

Overtref jij al je vrienden bij het spel 30 Seconds? Weet jij alle antwoorden en ben je op zoek naar waardige tegenstanders? Dan is het tijd om je krachten te meten met andere 30 Seconds-toppers bij het 30 Seconds-toernooi in het Filmcafé bij het CAB-gebouw. Daar kan je, in teams van drie, drie uur lang de strijd aangaan met andere zelfverklaarde kampioenen. Moge de beste winnen! Meer info over onder andere inschrijven is te vinden op de Facebookpagina van het evenement.

Wat Hanzhi Wang Concerttour
Waar KUUB, Pietersstraat 3
Hoe laat 19:30 – 22:00 uur 
Prijs
10 euro

De Chinese accordeoniste Hanzhi Wang geeft vandaag in atelier KUUB aan de Pietersstraat 4 een concert met onder andere werken van Mozart, Bach, Lohse en Grieg. Hanzhi heeft in de loop der jaren als accordeoniste een sterke reputatie opgebouwd als klassiek muzikaal talent en is op uitnodiging van accordeon-importeur Pigini bezig aan een kleine tour door Nederland en België. Meer informatie over Hanzhi is op de site van Pigini te vinden.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).