Dagtip: lezing in TivoliVredenburg over zero waste en circulair bouwen | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: lezing in TivoliVredenburg over zero waste en circulair bouwen | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: lezing in TivoliVredenburg over zero waste en circulair bouwen

Dagtip: lezing in TivoliVredenburg over zero waste en circulair bouwen
Foto: Robert Oosterbroek
Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Wat Stad van Morgen #3 Zero Waste
Waar TivoliVredenburg
Hoe laat Aanvang 20:00
Prijs
7,50 euro 

De Stad van Morgen is een programma van Architectuurcentrum Aorta in samenwerking met TivoliVredenburg en De Utrechtse Internet Courant

In deze serie lectures over de toekomst van onze leefomgeving ontrafelen we de uitdagingen voor de stad van morgen. Vanavond is het onderwerp zero waste en circulair bouwen. Want niet alleen onze fossiele brandstoffen zijn eindig, ook onze grondstoffen voor bouwmaterialen zijn schaars.

Wat is eigenlijk circulair bouwen? Hoe zorgen we ervoor dat we gebruikte bouwmaterialen opnieuw in de bouw kunnen inzetten? Wat is er nodig om een hele wijk circulair te bouwen? Hoe kunnen we samen de voetafdruk van de bouw verkleinen? Deze vragen komen vanavond allemaal aan bod.

Eerst inlezen? Dan kan hier.

 

 

Gekoppelde berichten

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).