Dagtip: Luwten, Spinvis, Krolsch en Loving Country | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Luwten, Spinvis, Krolsch en Loving Country | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Luwten, Spinvis, Krolsch en Loving Country

Dagtip: Luwten, Spinvis, Krolsch en Loving Country
Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Wat Tessa Douwstra met LUWTEN
Waar Swordfish & Friend, Oudkerkhof 43
Hoe laat 15:00-16:30
Prijs
 gratis

Een middag vol muziek! Vandaag bezoeken meerdere artiesten Utrecht voor gratis in-store optredens. Allereerst liedjesschrijver Tessa Douwstra, die met de band LUWTEN enkele zachtzinnige liedjes ten gehore zal brengen in de kleine platenzaak Swordfish & Friend aan de Oudkerkhof 43. De winkel waarschuwt dat de ruimte beperkt is, dus vraagt de bezoekers vroeg te komen. Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina van het evenement.

Wat Optreden Spinvis
Waar Broese, Stadhuisbrug 5
Hoe laat 16:00 – 17:00 
Prijs
 gratis

Iets later op de dag is er een andere held van de Nederlandse pop in een winkel te vinden. Spinvis, ook wel bekend als Erik de Jong, treedt zondagmiddag kort op in boekhandel Broese. De singer-songwriter, bekend van onder andere het album “Tot Ziens, Justine Keller” en zijn nieuwe album “Trein vuur dageraad”, zal vandaag enkele liedjes spelen en een signeersessie houden. De toegang is gratis, aanmelden via klantenservice@broeseboekverkopers.nl.

Wat KZ-live met Loving Country en Krolsch
Waar Café Kanaalzicht, Keulsekade 23
Hoe laat 16:00 – 19:00
Prijs
 gratis

Voor de liefhebbers van de wat snellere nummers houdt Café Kanaalzicht vanmiddag KZ-live, waarbij de Utrechtse coverband Krolsch de planken bestijgt. Van vier tot zeven spelen ze pop en rocknummers uit de jaren zestig tot nu met een eigen, hedendaagse sound. De openingsact wordt verzorgd door de nieuwe band Loving Country, met rauwe Americana Rock.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).