Dagtip: Opening expositie ‘Overvecht Op de Hoogte’ bij ZIMIHC | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Opening expositie ‘Overvecht Op de Hoogte’ bij ZIMIHC | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Opening expositie ‘Overvecht Op de Hoogte’ bij ZIMIHC

Dagtip: Opening expositie ‘Overvecht Op de Hoogte’ bij ZIMIHC
Foto: Carilijne Pieters
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Opening expositie ‘Overvecht Op de Hoogte’
Waar ZIMIHC theater Stefanus, Braziliëdreef 2
Hoe laat Van 16:00 tot 19:00 uur
Prijs Gratis

Fotograaf Carilijne Pieters en journalist Sterre ten Houte de Lange vroegen zich af wat we nou eigenlijk weten van onze buren. Je groet elkaar in de lift maar wat gebeurt er echt achter al die voordeuren? Om dit uit te zoeken belden ze aan bij alle huizen in de flat waar Carilijne woont en vroegen of ze even binnen mochten komen. Uit deze bijzondere ontmoetingen zijn verhalen ontstaan over de verschillende levens in één portiek. De expositie laat foto’s zien van de mensen die Sterre en Carilijne spraken, begeleid door een podcast die de verhalen vertelt.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).