De première van Chez Nous: werkelijk iedereen liep woensdagavond in Utrecht op de rode loper | De Utrechtse Internet Courant De première van Chez Nous: werkelijk iedereen liep woensdagavond in Utrecht op de rode loper | De Utrechtse Internet Courant

De première van Chez Nous: werkelijk iedereen liep woensdagavond in Utrecht op de rode loper

De première van Chez Nous: werkelijk iedereen liep woensdagavond in Utrecht op de rode loper

Utrecht Filmstad? Jawel, de hele week en zeker gisteravond. De première van de feelgood-movie Chez Nous op het Nederlands Film Festival bracht ongeveer iedereen die de laatste tien jaar in een film speelde op de been. Carice was er weer, Thomas Acda natuurlijk, Leo Blokhuis had zijn smoking aangetrokken, Monique van de Ven en Edwin de Vries kunnen geen genoeg van het festival krijgen en waren er ook nu weer. Peter Faber  stond vanwege de media-aandacht misschien wel het langst op de loper. Iedereen had zin in Chez Nous. Detail, maar niet onbelangrijk: security was niet aanwezig en het publiek mocht nu meekijken naar de sterren. Zo hoort het in Filmstad Utrecht. DUIC TV keek ook mee.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).