De talenten van Rabo Next Stage laten zich zien op Culturele Zondag - De Utrechtse Internet Courant De talenten van Rabo Next Stage laten zich zien op Culturele Zondag - De Utrechtse Internet Courant

De talenten van Rabo Next Stage laten zich zien op Culturele Zondag

De talenten van Rabo Next Stage laten zich zien op Culturele Zondag
Utrecht staat op zondag 3 juni in het teken van muziek. De gehele stad wordt omgetoverd tot een groot podium met een zeer divers muziekaanbod. Van talenten tot meer ervaren muzikanten op de meest bijzondere plekken. En natuurlijk doen ook de deelnemers aan Rabo Next Stage mee.

Utrecht staat op zondag 3 juni in het teken van muziek. De gehele stad wordt omgetoverd tot een groot podium met een zeer divers muziekaanbod. Van talenten tot meer ervaren muzikanten op de meest bijzondere plekken. En natuurlijk doen ook de deelnemers aan Rabo Next Stage mee.

Rabo Next Stage is een coachingstraject voor jonge muzikanten, mede mogelijk gemaakt door TivoliVredenburg en de Rabobank. De deelnemers krijgen een half jaar professionele begeleiding van landelijk en internationaal bekende en succesvolle muziekprofessionals in de genres jazz, pop, klassiek en wereldmuziek.

Door middel van masterclasses, optredens en begeleiding op maat krijgt hun muzikale carrière een flinke boost. Afgelopen september zijn er weer zeven talentvolle bands en gezelschappen aan de slag gegaan met de coaches. Voor volgend seizoen zoekt Rabo Next Stage nog nieuw talent. Aanmelden kan via de website van Rabo Next Stage.

Voor volgend seizoen zoekt Rabo Next Stage nog nieuw talent. Aanmelden kan via de website van Rabo Next Stage.

INKT

DUIC volgt de jonge muzikanten van INKT tijdens hun traject naar eeuwige roem. INKT is een muzikaal collectief dat op de Rabo Open Stage in Utrecht is begonnen. In een opleidingstraject bij Rabo Next Stage worden ze vervolgens klaargestoomd voor het echte werk. DUIC volgt INKT op weg naar het weekend van 1 juni. Tijdens dit weekend geven ze niet alleen optredens op Culturele Zondag: Utrecht Centraal, maar zullen zij ook hun album presenteren in de zaal Cloud Nine in TivoliVredenburg.

Op zondag 3 juni, op de Culturele Zondag: Utrecht Centraal, tonen de jonge muzikanten zich dus aan het Utrechtse publiek.

Een overzicht van de deelnemers van de Rabo Next Stage tijdens Culturele Zondag

Robin Kester
Domestic Botanist, Jansveld 49
16.00 uur

Singer-songwriter Robin Kester neemt een volledige band mee, met onverwachte melodieën en bezwerende geluidseffecten.

INKT Full band
Binnentuin Centraal Museum, Agnietenstraat 1
12.00 uur en 17.30 uur

INKT brengt je het nieuwe Nederlandse levenslied in grote bezetting. De tienkoppige band speelt romantische liedjes over het leven en de liefde die gelijk bij je naar binnen kruipen.

Jazz Orchestra
Stijlkamer, Hoog Catharijne
12.00 uur en 14.00 uur

Het Jazz Orchestra met op piano Naut de Bruin, drums Ap Verhoeven, basgitaar Yaresh Soekhlal, gitaar Gerrit van Balen, saxofoon Jan Lobee en trompet Bram van de Glind is ook van de partij. Om 14.00 uur speelt het orkest samen met Ghaeth.

Ghaeth Almaghoot
Stadhuisplein, Sociëteit de Vereeniging, Domunder
14.00 uur, 16.30 uur en 18.00 uur

Ghaeth Almaghoot speelt klarinet en brengt met een speciaal samengesteld ensemble eigen composities, waarin de verschillende invloeden uit oost en west met elkaar verbonden worden. Ghaeth speelt om 14.00 uur samen met het Jazz Orchestra.

Kijk voor meer informatie en tijden op culturelezondagen.nl. Ook andere optredens zijn daar te vinden.

Gekoppelde berichten

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).