DUIC TV was bij de première van de Nijntje Animatie | De Utrechtse Internet Courant DUIC TV was bij de première van de Nijntje Animatie | De Utrechtse Internet Courant

DUIC TV was bij de première van de Nijntje Animatie

DUIC TV was bij de première van de Nijntje Animatie
Relaties en stakeholders mochten gisteren alvast een kijkje nemen in het nieuwe Nijntje Museum. Voordat het zover was, werd eerst door middel van videomapping een speciale Nijntje animatie op het nieuwe museum gebeamd. Tot eind maart zal deze animatie ’s avonds vertoond worden. DUIC TV was bij deze première en sprak met de maker van de animatie: Mr. Beam.

Relaties en stakeholders mochten gisteren alvast een kijkje nemen in het nieuwe Nijntje Museum. Voordat het zover was, werd eerst door middel van videomapping een speciale Nijntje animatie op het nieuwe museum gebeamd. Tot eind maart zal deze animatie ‘s avonds vertoond worden. DUIC TV was bij deze première en sprak met de maker van de animatie: Mr. Beam.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).