Festival De Basis (3): première van ‘THE NEWS Peace Edition’ van JacobTV | De Utrechtse Internet Courant Festival De Basis (3): première van ‘THE NEWS Peace Edition’ van JacobTV | De Utrechtse Internet Courant

Festival De Basis (3): première van ‘THE NEWS Peace Edition’ van JacobTV

Festival De Basis (3): première van ‘THE NEWS Peace Edition’ van JacobTV

Tijdens de opening van Festival De Basis  presenteerde Het Nederlands Blazers Ensemble voor het eerst ‘THE NEWS Peace Editon’, een reality opera van JacobTV.

In het kader van De Vrede van Utrecht componeerde JacobTV ‘THE NEWS Peace Edition’, met in de hoofdrol Netanyahu, Achmadinidjad, Assad, de Taliban, de Dalai Lama, Wilders, de Paus en vele anderen. Met een geraffineerde mix van live muziek en gemanipuleerde videofragmenten uit internationale nieuwsshows geeft JacobTV een kritische kijk op de wereld, op politieke leiders, op vrijheid en democratie, religie en politiek, roem en smaad, economie en klimaat. Bart Schneeman, artistiek leider van het Nederlands Blazers Ensemble, vertelt over het belang van deze opera.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).