Foto’s: Tien maanden lang de zonsopkomst in Oudenoord | De Utrechtse Internet Courant Foto’s: Tien maanden lang de zonsopkomst in Oudenoord | De Utrechtse Internet Courant

Foto’s: Tien maanden lang de zonsopkomst in Oudenoord

Foto’s: Tien maanden lang de zonsopkomst in Oudenoord
Vanuit zijn appartement in Oudenoord, waar DUIC-lezer Bram Koster in 2014 woonde, had hij een prachtig uitzicht over het centrum van de stad. Helemaal ’s ochtends als de zon opkomt was het genieten geblazen. Koster besloot om op verschillende ochtenden de opkomst vast te leggen. Hij deelt de beelden graag met ons. Zeventien zonsopkomsten verdeeld over vier seizoenen.

Vanuit zijn appartement in Oudenoord, waar DUIC-lezer Bram Koster in 2014 woonde, had hij een prachtig uitzicht over het centrum van de stad. Helemaal ‘s ochtends als de zon opkomt was het genieten geblazen. Koster besloot om op verschillende ochtenden de opkomst vast te leggen. Hij deelt de beelden graag met ons. Zeventien zonsopkomsten verdeeld over vier seizoenen.

Oudenoord-zonsopkomst-panorama's-Bram-Koster (1)

8 Reacties

Reageren
 1. C. Stigter

  Dit zijn prachtige foto’s, dank je wel voor het delen

 2. M.Leusink

  Prachtig!!! Zijn de foto’s ook te verkrijgen Bram? Vind ze zo mooi van ons Stadsie.

 3. Marja

  Prachtige foto’s! Heb je er elke dag een gemaakt in die tien maanden Bram? Bijzonder om te zien he hoe geen dag hetzelfde is op onze prachtige planeet 😉

 4. Prof. Zonnebloem

  Oudenoord is een straat in Utrecht. Geen wijk ofzo. Je hebt dus een appartement aan de Oudenoord (gehad) en een zonsopkomst vanaf de Oudenoord gefotografeerd (of evt. een zonsopgang in de Oudenoord, maar dat dekt niet de lading van deze foto’s).

  En ja, ik weet het, verder niet belangrijk etc. blabla. Maar aangezien ik net een stukje van de redactie over het of de Neude las, leek het me toch meldenswaardig.

 5. Dries

  Niet echt spannend. Ondergrond vraagt teveel aandacht en is onderbelicht. Bij het RTL-4-nieuws en het NOS-journaal is het al niet veel beter.

 6. Bisazza

  Mooie foto’s!

  De Oudenoord is een leuke straat en met de ontwikkelingen (aan de zeedijk) daar veel potentie! wat leuke (kleinschalige) horeca en dan is het af.

 7. Wakker Nederland

  Daar en bij RTL 4 inzenden zou een mooie promotie zijn.

 8. Dries

  Wakker Nederland: Ik wil alleen maar zeggen (schrijven) dat bij het weer van RTL-4 en de NOS veel te veel zonsondergangen en -opkomsten zijn te zien. Bijna altijd van een matige kwaliteit. En erg oubollig iedere keer.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).