Foto’s: Voormalig postkantoor Neude in Utrecht zal nooit meer hetzelfde zijn | De Utrechtse Internet Courant Foto’s: Voormalig postkantoor Neude in Utrecht zal nooit meer hetzelfde zijn | De Utrechtse Internet Courant

Foto’s: Voormalig postkantoor Neude in Utrecht zal nooit meer hetzelfde zijn

Foto’s: Voormalig postkantoor Neude in Utrecht zal nooit meer hetzelfde zijn
Foto: Robert Oosterbroek
Het voormalige postkantoor in Neude is omgedoopt naar Post Utrecht. De grote verbouwing van het monumentale pand gaat beginnen. De komende tijd zal er steeds meer te zien zijn van de transformatie van het gebouw. Zo komen er binnenkort bouwhekken om het gebouw, wordt er een grote kraan geplaatst en gelden er omleidingen voor voetgangers en fietsers.  In 2019 moeten de nieuwe gebruikers hun intrek nemen.

Het voormalige postkantoor aan de Neude is omgedoopt naar Post Utrecht. De grote verbouwing van het monumentale pand gaat beginnen. De komende tijd zal er steeds meer te zien zijn van de transformatie van het gebouw. Zo komen er binnenkort bouwhekken om het gebouw, wordt er een grote kraan geplaatst en gelden er omleidingen voor voetgangers en fietsers.  In 2019 moeten de nieuwe gebruikers hun intrek nemen. Bekijk de foto’s om nog eenmaal te zien hoe het gebouw er nu vanbinnen uitziet.

Weten wat er allemaal gaat gebeuren met het gebouw en wat er allemaal inkomt? Lees dat hier.


 

Gekoppelde berichten

5 Reacties

Reageren
 1. Berend

  Prachtig gebouw, mooie foto’s.

 2. Wim B.

  Mooi project.
  Wel jammer dat het mooiste gedeelte van het gebouw gereserveerd is voor de zwaar gesubsidieerde bibliotheek (muziekpaleis 2.0).
  Ze hadden beter de begane grond voor de foodmarket ( http://www.mercadodesanmiguel.es/ ) kunnen gebruiken en het souterrain voor de bieb. Dat zou financieel ook veel gezonder zijn.

 3. herman

  Gelukkig zal het nooit meer hetzelfde zijn!
  Het gebouw wordt alleen maar meer en meer toegankelijk en de nu saaie Oudegrachtzijde wordt ook een open en toegankelijk gebouw.

 4. Luuk Upuuk

  Eigenlijk best wel een groot gebouw….

 5. Martijn

  Als de Bibliotheek een goed, open en toegankelijk programma weet neer te zetten in de grote zaal dan ben ik daar veel blijer mee dan een foodmarket. Die komt er trouwens ook aan de potterstraat-kant.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).