Het gratis festival TREK strijkt weer neer in het Griftpark in Utrecht Het gratis festival TREK strijkt weer neer in het Griftpark in Utrecht

Het gratis festival TREK strijkt weer neer in het Griftpark in Utrecht

Het gratis festival TREK strijkt weer neer in het Griftpark in Utrecht
Het Griftpark wordt van 25 tot en met 29 mei omgetoverd tot een foodfestival dat gratis te bezoeken is. TREK is naar eigen zeggen het grootste rondreizende foodfestival van Nederland. 

Het Griftpark wordt van 25 tot en met 29 mei omgetoverd tot een foodfestival dat gratis te bezoeken is. TREK is naar eigen zeggen het grootste rondreizende foodfestival van Nederland. 

Op het festival staan verschillende foodtrucks met streetfood en gerechten van over de hele wereld. Er is een wijnterras, biergarten en cocktailbar. Dit jaar wordt daar een ‘sangria & bubbels bar’ aan toegevoegd.

Daarnaast is er een uitgebreid aanbod aan entertainment met onder meer optredens van kleinkunstenaars, theatermakers en muzikanten uit de regio. In de avonduren kan er gedanst worden op liedjes uit de jaren 80 of tijdens de silent disco. 

Acht stadsparken

Het festival reist van 11 mei tot en met 10 september door het land en strijkt neer in acht stadsparken in Rotterdam, Maastricht, Utrecht, Nijmegen, Tilburg, Amsterdam, Den Bosch en Den Haag.

TREK is gratis toegankelijk en geschikt voor alle leeftijden. 

10 Reacties

Reageren
 1. Rob H.

  Gratis toegankelijk. (wat in het stuk wel staat).

  Het eten en drinken, daarentegen, is vreselijk duur…

 2. Jan

  Goh Rob, wat erg.

 3. Pee

  @Jan
  Ja, dat is erg ja.

 4. Sjaak

  Lekker dan, het gras krijgt geen enkele mogelijkheid om te herstellen van vorig evenement. Buurtbewoners overigens ook niet…😡

 5. Benki

  Gaan we weer

 6. Koel Hoofd

  Rondreizend fastfood en alcohol festival.

 7. Scherpschutter

  Gezellig! Zeker van de partij!

  @Rob H

  Koop je niks en ga je er lekker chagrijnig-mopperend zitten te parasiteren op kosten van de organisatoren.

 8. Katja

  Ruimen ze zelf de rotzooi daarna op ?

 9. GeeWee

  Op zich leuk die festivals. Eten wat aan de dure kant maar soit, dat is je eigen keuze.

  Je kunt gratis naar binnen maar moet wel een beker kopen als je een drankje wilt:
  “Er hoeft geen entree betaald te worden, maar bij de eerste consumptie aan de bar vragen we € 2,85 voor de eenmalige aanschaf van milieuvriendelijke FESTIVAL TREK plastic (Bier-, wijn- of fris) glaswerk. Voor het luxe glaswerk is dit € 3,85. Op dit plastic glaswerk zit geen statiegeld.”
  Doordat er geen statiegeld op zit nemen veel mensen de bekers weer mee naar huis. Gemiste kans! Zonde van al die hardplastic bekers die daardoor weer onnodig gefabriceerd worden. Dit is dus absoluut niet milieuvriendelijk.

 10. Daphne

  Fijn toch om met studenten en starters en wat ouderen uit de buurt een eetfeestje te vieren? Zeker na corona.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).