Hoogt on Tour laat vijf zomerfilms zien bij Werkspoorkathedraal in Utrecht | De Utrechtse Internet Courant Hoogt on Tour laat vijf zomerfilms zien bij Werkspoorkathedraal in Utrecht | De Utrechtse Internet Courant

Hoogt on Tour laat vijf zomerfilms zien bij Werkspoorkathedraal in Utrecht

Hoogt on Tour laat vijf zomerfilms zien bij Werkspoorkathedraal in Utrecht
De Werkspoorkathedraal in Utrecht.
Hoogt on Tour laat de komende tijd onder de noemer CineZomer verschillende zomerfilms zien in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. De eerste film draait op donderdag 13 augustus.

Hoogt on Tour laat de komende tijd onder de noemer CineZomer verschillende zomerfilms zien in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. De eerste film draait op donderdag 13 augustus.

De films zijn te zien in de Wasruimte van de Werkspoorkathedraal. Een plek die in het verleden daadwerkelijk werd gebruikt om te wassen. Verschillende elementen, zoals tegels en wasbakken zijn bewaard gebleven, en vallen nu onder monumentenzorg.

Er staan verschillende films op het programma van CineZomer. Donderdag wordt afgetrapt met Stamping Ground, een film over het Holland Pop Festival dat 50 jaar geleden plaatsvond.

Zomergevoel

De andere films zijn te zien op 14, 20, 21 en 22 augustus. Het aanbod varieert van muziekfilm tot Keniaanse queerfilm, van Amerikaanse klassieker tot Franse thriller. Alle films versterken volgens Hoogt on Tour het gevoel van de zomer.

Alle voorstellingen beginnen om 21.00 uur. Kaartjes en meer informatie over de films zijn te vinden op de website van ’t Hoogt.

3 Reacties

Reageren
 1. Groenlinks(L)

  Potjandorie. 4 voorstellingen. 400k subiside. Duur grapje.

 2. Theodourus M Pel

  Werkspoor 1957: Bouw 10 leerschool apparatenbouw ,de hal was een Kathedraal gelijk, waar de helft van werd gebruikt voor het maken van de staartstukken van de Hunterstraaljagers door Fokker .Treinen Bussen Bruggen een imponerend veelzijdig bedrijf dat helaas samen met Demka , Smulders en menig ander Utrechts bedrijf teloor is gegaan. Techniek is wel mijn vak gebleven maar bij Werkspoor is wel een belangrijke start gemaakt.

 3. erwin

  “Het aanbod varieert van muziekfilm tot Keniaanse queerfilm, van Amerikaanse klassieker tot Franse thriller.”
  Dat klinkt heel wat, edoch er worden slechts 4 films vertoond.
  Met andere woorden: film 1 is een muziekfilm, film 2 een Keniaase queerfilm (volle zalen, mark my words), film 3 een Amerikaanse klassieker en film 4 een Franse thriller.
  Dit zijn de meest gesubsidieerde films ooit, ongeveer een ton per film.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).